20 juli 2021

Galatasaray uitshirt 2021-2022

Galatasaray en Nike hebben afgelopen week ook het nieuwe Galatasaray uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Fatih Terim de Turkse Süper Lig, beker en Europese wedstrijden in 2021-2022. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Turkse competitie en speelt dit jaar in de voorronde van de Champions League. Nike is ook dit jaar de producent van de Galatasaray tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011. De club en Nike lanceerden bovendien het Galataray thuisshirt 2021-2022.

Galatasaray uit shirt en tenue 2021-2022

Het Galatasaray uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een strak design. Het voetbalshirt is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de brede horizontale gele en rode band over de borst. Dit zijn de clubkleuren van de Turkse club uit Istanbul. In deze banen is in het zwart het logo van shirtsponsor SIXT (Rent a Car) verwerkt. Verder bevat het tenue dit seizoen een ronde hals. Het logo van Nike prijkt in het oranje op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Deze badge is zwart met daarin in het geel/rood het logo van de club. Boven het logo staan vier sterren, welke refereren aan de 22 landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Op de achterkant van het tenue staat het logo van Magdeburger Sigorta. Verder bevat ook dit tenue aan de binnenkant een graphic van een wapperende vlag. Dit detail komt ook terug in het nieuwe thuistenue. Het Galatasaray uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het Galatasaray uittenue zijn ook volledig zwart met op het midden een witte swoosh.

Zoals alle Nike tenues dit seizoen zijn de Galatasaray uitshirts 021-2022 onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De tenues zijn gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De teues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken op het tenue zijn extra ventilatiezones aangebracht. De replica voetbalshirts bevatten de Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray thuistenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mohamed, Fernandes, Onyekuru, Yedlin, Turan, Feghouli en andere spelers.

Galatasaray voetbalshirt bestellen

Het Nike Galatasaray uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het uitshirt € 89,95 en de authentic versie € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt weer € 69,95. Check ook andere Galatasaray merchandising in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Galatasaray voetbalshirt in deze winkel! 

of de NIKE SHOP!

of deze Galatasaray fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodie) 

Galatasaray uitshirt 2021-2022