Galatasaray trainingspak 2021-2022

De spelers van Galataray dragen ook dit seizoen weer een gloednieuw trainingspak van Nike. Ook dit seizoen kun je de gehele Galatsaray collectie weer online bestellen, dus ook het Galatasaray trainingsjack! Het Galatasaray trainingspak 2021-2022 wordt door de club uit Istanbul gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Turkse Süper Lig, Europa League en bekerwedstrijden in 2021-2022. Galatasaray eindigde vorig seizoen op een tweede plek in de Turkse competitie en speelt daarom dit seizoen ook in de Europa League.

Galatasaray training sweater 2021-2022

Evenals voorgaande seizoenen bestaat het Galatasaray trainingspak 2021-2022 uit een training sweater en trainingsbroek. Voor het design van het pak gebruikt Nike dit jaar het zogenaamde Strike template. Dit betreft een standaard template dat het uitgangspunt vormt voor het design van alle Nike trainingspakken van clubteams dit seizoen. Ook de trainingspakken van clubs als FC Barcelona, Paris Saint Germain, Liverpool, Chelsea, Tottenham Hotspur en Inter Milan hebben dit template. De kleuren en logo's op deze trainingspakken zijn uiteraard anders. De training sweater van ''Gala'' is geheel in stijl van de clubkleuren van de Turkse club. De sweater heeft namelijk een wat donkerdere tint rood (door Nike ''Pepper Red'' genoemd) en bevat bovendien oranje (''Total Orange'') accenten. De diagonale band, welke kenmerkend is voor het Strike template, op de mouwen is geel en ook de Nike swoosh op de andere borst heeft deze tint. De mouwen van de Galatasaray training sweater 2021-2022 bevatten een all-over print van ovale vorm, die met elkaar verbonden zijn door dunne strepen. Ook dit is een kenmerk van het Strike template. De sweaters bevatten verder een hoge hals met een rits tot de borst en op de linkerborst prijkt de badge van de club, inclusief de vier kampioenssterren. De mouwen van de training sweater bevatten aan de onderkant duimgaten. Hierdoor valt de trainingstrui nog beter om het lichaam, wanneer je hier je duimen doorheen doet. De sweater is bovendien gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan), welke ervoor zorgt dat de sweater de perfecte pasvorm heeft. De achterzijde van de sweater is iets langer voor extra bescherming.

Galatasaray trainingsbroek 2021-2022

Het Nike Galatasaray trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een volledig zwarte trainingsbroek. Ook deze broek bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. Ter hoogte van de heupen bevindt zich namelijk een diagonale oranje band en ter hoogte van de zakken prijkt eenzelfde print als op de mouwen van de training top. De bovenkant van de broek bevat ook de logo's van de Turkse club en Nike, in dezelfde kleuren als op de training sweater. De trainingsbroek heeft verder deze technische kenmerken:

  • De bovenkant van de broek bevat de Nike FlyVent tailleband. Met deze ventilerende tailleband kan de pasvorm van de broek aangepast worden.

  • De Galatasaray trainingsbroek heeft twee zakken met ritsjes aan de zijkanten om spullen in op te bergen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. De broek valt namelijk strak om de benen en is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, om de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit te doen.

  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van het pak en zorgt ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt. Bovendien heeft dit systeem een ventilerend effect. De pakken hebben een normale pasvorm.

Check hieronder ngo meer afbeeldingen van het nieuwste Galatasaray trainingspak 2021-2022, welke het gehele seizoen gedragen wordt door spelers als Dervişoğlu, Cicâldău, van Aanholt, Alper Yılmaz, Nelsson, Turan, Babel, Feghouli, Moruțan, Muslera en nog meer spelers.

Galatasaray trainingspak bestellen

Het Nike Galatasaray trainingspak kun je bestellen in de onderstaande webshops. Het pak is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De trainingstrui is € 64,95 en ook de trainingsbroek heeft een prijs van € 64,95. In verschillende van de onderstaande winkels zijn de pakken nu al afgeprijsd en vind je ook nog andere trainingskleding van ''Gala.'' Directe levering!

Bestel het Galatasaray trainingspak direct in de NIKE SHOP

of deze SHOP

of deze winkel! 

Galatasaray training sweater 2021-2022

Galatasaray trainingsbroek 2021-2022