Galatasaray voetbalshirts 2022-2023

Galatasaray en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Galatasaray voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''Gala'' de Turkse Lig en bekerwedstrijden in 2022-2023. Afgelopen seizoen eindigde Galatasaray op een teleurstellende dertiende plaats in de Turkse competitie. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Galatasaray voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds medio 2011 de kledingsponsor van de club uit Istanbul.

Galatasaray thuisshirt 2022-2023

Het Galatasaray thuisshirt heeft dit seizoen weer het traditionele design. Nadat de club en Nike een aantal jaar geëxperimenteerd heeft met het design van het voetbalshirt, keert de club nu weer terug naar haar roots. Het thuisshirt heeft veel weg van de voetbalshirts van de jaartallen 2013, 2015, 2018 en 2019. De rechterkant van het voetbalshirt is oranje en de andere kant is rood. Verder bevat het voetbalshirt zwarte details. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst en de badge van Galatasaray op de linkerborst. De details in de badge zijn rood/oranje. Boven het logo staan vier sterren, die verwijzen naar de 23 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Het voetbalshirt bevat bovendien een subtiele all-over print van een brullende leeuw, verwijzend naar de bijnaam van de club: Aslanlar (Leeuwen). Hoofdsponsor SIXT versiert het midden van het Galatasaray thuistenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit.

Galatasaray uitshirt 2022-2023

Het Galatasaray uitshirt 2022-2023 is volledig zwart en bevat een all-over print van geometrische vormen, welke wat weg hebben van diamanten en kristallen. In dit tenue komen ook weer de clubkleuren terug. De band aan de onderkant van de rechtermouw is geel en de band aan de onderkant van de linkermouw is rood. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is geel. De andere borst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. De badge is namelijk zwart met het logo in de clubkleuren. De sterren boven het logo zijn geel en verder bevat het Galatasaray uitshirt een ronde hals. Het Galatasaray thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant ook een rode en gele band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. In sommige uitwedstrijden draagt Galatasaray het 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt. Het Galatasaray 3e voetbalshirt 2022-2023 is wit en bevat ook de clubkleuren van ''Gala''. De rechter zijkant bevat een gele baan en de linker zijkant een rode. Deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het 3e voetbalshirt bevat ook een ronde hals. De logo's van Nike en de club uit Istanbul zijn rood en de sponsorlogo's staan op dezelfde plek als de andere twee voetbalshirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een band in de clubkleuren. De kousen zijn volledig wit met een rode swoosh.

Zoals alle Nike tenues zijn de Galatasaray voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Galatasaray voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gomis, Turan, Mohamed, Pulgar, Morutan, Yilmaz en nog meer spelers.

Galatasaray voetbalshirt bestellen

De nieuwe Galatasaray voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 59,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 49,95. In deze winkels vind je ook de nieuwste Galatasaray trainingskleding en kun je het voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Galatasaray thuisshirt direct in deze winkel! 

of de NIKE SHOP!

Galatasaray thuisshirt 2022-2023

Galatasaray thuisshirt 2022-2023

Galatasaray uitshirt 2022-2023

Galatasaray 3e voetbalshirt 2022-2023