28 juni 2017

Galatasaray trainingspak 2017-2018

Galatasaray heeft dit seizoen weer een nieuw trainingspak. Het nieuwe pak van de Turkse club is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe trainingspak werken de spelers van Galatasaray de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Turkse Liga, beker en Europese wedstrijden. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Turkse competitie, dus treedt het dit seizoen aan in de Europa League. Ook in de voorbereiding op dit toernooi dragen de spelers van ''Gala'' het nieuwe trainingspak van de club. Het pak bestaat dit jaar uit een trainingsjack en strakke trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak van de club van Wesley Sneijder.

Wit Galatasaray pak 2017-2018

Het trainingsjack van het nieuwe trainingspak voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat dit jaar ook oranje details. Deze oranje details worden door kledingsponsor Nike ''vivid orange'' genoemd en komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunnere oranje strepen en loopt ongeveer tot de ellebogen. Verder is het jack uitgerust met een baseball collar, welke in een v-vorm naar de rits loopt. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het oranje. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2011 de trainingskleding en tenues van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2024. De linker borst van het jack is uitgerust met het logo van de in 1905 opgerichte club en boven die logo staan vijf sterren in dezelfde tint oranje als de swoosh van Nike. Deze sterren zijn een verwijzing naar de 20 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits, waarin je spullen op kan bergen. De mouwen van het trainingsjack van Gala betreffen zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Het nieuwe Galatasaray trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de bovenkant een strakke tailleband. Ook de zijkanten van de broek bevatten een oranje strip, welke weer is verdeeld in flitsende strepen. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits en op de broek prijken ook de logo's van Nike en de Turkse club. De broek heeft een strakke pasvorm en is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk uit kan doen over je voetbalschoenen.

Zoals alle trainingskleding van Nike zijn de pakken van Galatasaray uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Sneijder, de Jong, Inan, Muslera, Gümüs, Öztekin en andere spelers. Check ook de nieuwe trainingsjacks.

Galatasaray trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Galatasaray kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande winkel. Het pak is beschikbaar in e maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het pak voor volwassenen is € 119,95 en voor KIDS € 99,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe trainingspak in DEZE SHOP!