25 mei 2017

Galatasaray thuisshirt 2017-2018

Nike en Galatasaray hebben het nieuwe shirt voor 2017-2018 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Igor Tudor de Turkse Süper Lig wedstrijden, bekerwedstrijden en Europese wedstrijden in het Türk Telekom Stadion gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van ''Gala'' is een ode aan de geschiedenis van de club en bevat zoals altijd weer de nieuwste technologieën. Bovendien is er een nieuwe twist gegeven aan het half om half design van de voetbalshirts van de Turkse club. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de in 1905 opgerichte club.

Wil je het nieuwe shirt van Galatasaray direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check het via DEZE PAGINA!

Galatasaray thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Galatasaray thuisshirt heeft dit seizoen niet meer het gebruikelijke half-om-half design. De linkerkant van het shirt is overwegend geel en de andere kant overwegend rood. Het grote verschil met het gebruikelijke design van het shirt is dat over de borst een speciaal vlak loopt met contrasterende tinten. Dit betekent dat het linker vlak op de borst rood is en het rechter vlak geel. Deze rood/gele band over de borst heeft een symbolische betekenis. Het symboliseert namelijk de stad Istanbul als kruispunt van verschillende culturen en de brug tussen twee werelddelen: Azië en Europa. De rechter mouw is weer overwegend rood en de linker mouw geel. Daarnaast bevat het shirt een crew neck, welke aan de achterkant zowel een rode als gele band bevat. Aan de achterkant van het nieuwe shirt is bovendien de naam van de club verwerkt. De binnenkant van de kraag bevat ook dit seizoen de leus van de club: ‘Ilklerin Ve Enlerin Takimi’ (De club van de eersten en de meesten). Verder is de rechter zijkant van het shirt uitgerust met een rode strip en de andere zijkant uitgerust met een gele strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn. 

Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van de club en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot 2024. NEF zal tot ieder geval tot 2018 als shirtsponsor op het midden van het voetbalshirt van de club staan. Op de linker borst prijkt het logo van de club, inclusief vier sterren. De vier sterren verwijzen naar de twintig gewonnen kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een gouden ster aan het logo worden toegevoegd. De achterkant van het shirt is bijna geheel geel en is uitgerust met het logo van subsponsor GARENTA. Het nieuwe Galatasaray tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Ook op de shorts staan de logo's van de Turkse club. De kousen van het nieuwe tenue zijn rood en bevatten in het geel het logo van Nike en de initialen van de club (GS).

Zoals alle nieuwe Nike tenues zijn de nieuwe tenues van Galatasaray ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR Match voetbalshirts en tenues zijn daarnaast uitgerust met de AEROSWIFT technologie. Check meer daarover hieronder. Het shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Sneijder, Podolski, Bangna, Öztekin, Inan, De Jong, Derdiyok en nog meer sterren. 

Galatasaray shirt en tenue kopen

Het nieuwe Galatasaray shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95/ € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 19,95. Deze tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL of KIDS sizes 128, 140, 152, 164 en 176.  Hier kan je alle voetbalshirts van Galatasaray voor kinderen en volwassenen laten bedrukken met de officiële Galatasaray bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de spelers van de selectie van GALA. Of check het overzicht met beschikbare Galatasaray producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Galatasaray shirt in deze SHOP!