16 juli 2018

Frankrijk voetbalshirt met twee sterren en FIFA 2018 winners badge

Frankrijk is wereldkampioen! Doordat Les Bleus Kroatië met 4-2 in de finale van het WK in Rusland mag de equipe van bondscoach Deschamps zich voor de tweede keer in de geschiedenis tot wereldkampioen kronen. Dit betekent ook dat het Franse elftal vanaf nu een nieuw voetbalshirt draagt. Nieuw? Dat ook weer niet. Het voetbalshirt waarin tijdens het WK gespeeld werd, krijgt een aantal updates. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Frankrijk de UEFA Nations Cup wedstrijden (waaronder tegen het Nederlands Elftal en Duitsland) en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020, dat in heel Europa plaats vindt. Check hieronder de veranderingen van het Frankrijk voetbalshirt van 2018-2019. In de aanloop naar het EK in 2020 wordt er pas weer een nieuw shirt gelanceerd.

Frankrijk voetbalshirt en tenue 2018-2019 met twee sterren

Het huidige Frankrijk shirt voor 2018-2019 krijgt door het wereldkampioenschap twee updates. Boven het logo van de Franse voetbalbond, de FFF, op de linker borst prijken vanaf nu twee sterren in plaats van één . Sinds 1998 had het logo van de Franse bond één ster boven het logo. Dit zijn er vanaf nu twee. Deze sterren refereren aan de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Een andere toevoeging is een nieuwe badge op het shirt. Door het winnen van het WK mag het Franse voetbalelftal de komende vier jaar de zogenaamde FIFA WK Winners badge op het voetbalshirt dragen. Dit is een gouden FIFA badge, welke refereert aan het gewonnen WK van 1998. Deze badge mag het nationale elftal tot en met het WK van 2022 in Qatar op het shirt dragen. Deze badge staat op het midden van de borst. Dit betekent overigens ook dat Duitsland vanaf nu ook niet meer de WK winners badge van 2014 op het shirt mag dragen.

Verder blijft het Frankrijk shirt geheel hetzelfde als het shirt dat tijdens het WK gedragen werd. Het shirt is donker blauw en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat bovendien een knoopje. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met zigzag strepen in een iets lichtere tint blauw. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit en verder bevat het tenue nog enkele details. Zo is de binnenkant van de hals, evenals de achterkant van de nek uitgerust met de Franse driekleur. Hier bevindt zich namelijk een rood/wit/blauwe taping. Daarnaast is aan de binnenkant van de hals een zeshoek verwerkt. Deze zeshoek staat symbool voor de vorm van het land en hierin is ook een tekst verwerkt: “Nos Differences Nous Unissent.” Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op dit broekje is het FFF logo ook met twee sterren uitgerust. De kousen zijn rood.

Ook het Frankrijk uitshirt voor 2018-2019 krijgt dezelfde updates als het thuisshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Frankrijk shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbappé, Pogba, Giroud, Griezmann, Pavard, Umtiti, Kanté, Varane, Matuidi en nog meer sterspelers. Check ook de nieuwste Frankrijk WK 2018 winners t-shirts!

Frankrijk voetbalshirt bestellen

Het Frankrijk voetbalshirt met twee sterren en de FIFA WK 2018 winners badge kan je pas vanaf september 2018 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshops kan je het Frankrijk tenue uiteraard laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Bestel je Frankrijk shirt in deze winkel

of DEZE SHOP!