Frankrijk wereldkampioen 2018 t-shirts gelanceerd

Frankrijk is de winnaar van het WK van 2018! Les Bleus kroonde zich tot wereldkampioen door Kroatië met 4-2 te verslaan. Voor Frankrijk scoorden Griezmann, Mbappé en Pogba. Daarnaast schoot Mandzukic in eigen doel. Door het winnen van het WK in Rusland mag Les Bleus een extra ster aan het logo van de voetbalbond op het voetbalshirt toevoegen. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Ter ere van het winnen van het WK zijn er ook weer speciale WK 2018 winners t-shirts van Frankrijk gelanceerd, die je ook nog eens direct kunt kopen. Check hieronder alles over de Frankrijk wereldkampioenen 2018 t-shirts van het merk Retake.

Frankrijk WK 2018 winners t-shirts en producten

Het merk heeft een drietal Frankrijk t-shirts uitgebracht, welke het winnen van het WK vieren. Deze t-shirts zijn ook nog eens in verschillende kleuren te bestellen. De kleuren van het shirt staan natuurlijk in het teken van één van de kleuren van de vlag van het land (blauw/wit/rood) of van het voetbalshirt van Les Bleus (navy blauw).

Het eerste t-shirt betreft het shirt met de ''ALLEZ LES BLEUS!'' print. Dit is natuurlijk de leus van de supporters van de club. De ALLEZ LES BLEUS t-shirts bevatten deze print in een sierlijk lettertype op de body van de t-shirts. Deze print is ook in stijl van de kleuren van de Franse vlag. Uiteraard mag de iconische haan uit het logo van de voetbalbond niet ontbreken op de t-shirts en is ook nog de tekst: ''Champion Du Monde Russia 2018'' heel subtiel op de t-shirts verwerkt.

Een ander shirt betreft het Champion Du Monde 2018 t-shirt. Deze shirts hebben een print van het Franse schild op de voorkant van het shirt en hier staat in een lettertype dat veel weg heeft van een handschrift de tekst: ''Champion Du Monde 2018.'' Daarnaast is de leus van de het Franse elftal ook op dit shirt verwerkt, evenals de haan en de twee sterren die verwijzen naar de gewonnen WK's in 2018 en 1998. Deze wereldkampioen t-shirts zijn er niet alleen in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk deze te bestellen met een opdruk op de achterkant van de t-shirts. Zo zijn er versies met de namen en nummers van verschillende sterspelers van Les Bleus en is er ook een versie met op de achterkant alle uitslagen van het Franse elftal tijdens het WK van 2018.

Het laatste WK 2018 winners t-shirt is een t-shirt met een verwijzing naar het gewonnen WK van 1998. Dit shirt is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van 1998. Van dit shirt is er een blauwe (het thuisshirt) en een witte versie (het uitshirt) uitgebracht. We bespreken dit shirt aan de hand van het thuisshirt. Dit shirt is blauw en wordt gekenmerkt door het brede rode blok over de borst. Daaronder bevinden zich drie, horizontale lijnen. De linker borst van dit t-shirt bevat een vintage logo van de Franse haan en bovendien is er een tekst verwerkt, die verwijst naar het gewonnen WK. Het shirt is bovendien een ode aan de trainer van Les Bleus. Deschamps maakte als speler in 1998 deel uit van Les Bleus en leidde het Franse elftal dit jaar als trainer naar het winnen van het WK. De achterkant van het shirt bevat de naam en het rugnummer van Deschamps in 1998. Deze print is geheel in stijl van de officiële bedrukking, die Frankrijk op het shirt droeg in 1998.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Frankrijk WK 2018 winners collectie en check bovendien het nieuwe Frankrijk shirt met twee sterren en de FIFA World Cup 2018 badge.

Frankrijk t-shirts bestellen

De Frankrijk wereldkampioen 2018 t-shirts kan je vanaf nu bestellen. Dit kan vanaf een prijs van € 24,95 voor zowel volwassenen als voor kinderen. De t-shirts met ook een opdruk op de achterkant bestel je vanaf € 29,95. Wil je andere Les Bleus producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Frankrijk WK 2018 winners t-shirt direct in deze WINKEL!