16 maart 2018

Frankrijk uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Frankrijk uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Franse voetbalbond. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt van Les Bleus. In dit nieuwe shirt speelt het Franse voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende 2018-2019. Tijdens het WK neemt het Franse voetbalelftal het in ieder geval op tegen Denemarken, Australië en Peru in de poulefase van het toernooi. Benieuwd naar nog meer details van het nieuwe uitshirt? Check hieronder de details.

Ben je direct fan van het nieuwe Frankrijk shirt voor het WK? Bestel het exclusief in deze winkel of deze SHOP!

Wit Frankrijk uit shirt en tenue 2018-2019

Over de designs van de nieuwe Frankrijk shirts voor 2018-2019 is door Nike weer grondig nagedacht. Waar het nieuwe thuisshirt een ode is aan de vlag en elegantie van het land, is het uitshirt het tegenovergestelde. Het shirt lijkt op het eerste oog geheel wit, maar schijn bedriegt! Het shirt bevat namelijk een special effect over de gehele voorkant en achterkant van het shirt. Daarover straks meer! Het nieuwe Frankrijk uitshirt voor 2018-2019 heeft dus in principe weer de gebruikelijke kleur, wit. Het shirt wordt waarschijnlijk overwegend wit. De laatste keer dat het uitshirt van Frankrijk niet wit was, was in 2014. Toen hadden Les Bleus een licht blauw uitshirt en vorig jaar werd er door Nike en de voetbalbond nog een derde shirt gelanceerd, welke zwart was. In dit shirt speelde het nationale elftal echter geen één wedstrijd.

In het nieuwe shirt komen ook weer de kleuren van de Franse vlag terug, namelijk in de all-over print. Zo bevat het shirt een all-over print van dunne, horizontale strepen in de kleuren rood en blauw. Deze print wordt door Nike de ''hyper speckle knit print'' genoemd. Dit unieke patroon van strepen en puntjes is door Nike geïntegreerd in het materiaal waar het shirt van gemaakt is, met een fantastisch resultaat als gevolg. Deze print staat ook op de mouwen en op de achterkant van het nieuwe trikot van het Franse voetbalelftal. De kleuren van de Franse vlag komen niet alleen terug in de print, de Franse driekleur bevindt zich bovendien aan de binnenkant van de kraag in de vorm van drie banen. Deze zijn ook aan de bovenkant van de achterkant van het nieuwe uitshirt te zien. Het nieuwe uittenue bevat daarnaast een moderne hals. Deze loopt diagonaal naar een rechte hals. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike in het navy blauw. Nike verzorgt alweer acht jaar de tenues van het Franse voetbalelftal en heeft met Nike in ieder geval nog een contract tot en met 2026. De andere borst is uitgerust met het logo van de Franse voetbalbond FFF (Fédération Française de Football). Boven de haan van het logo prijkt een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1998. Uniek aan het logo is dat deze 64% lichter is dan voorgaande logo's op het tenue van het Franse elftal. Ook aan de binnenkant van de kraag is er door Nike een extra detail verwerkt. Hier bevindt zich namelijk een zeshoek met daarin de leus van het Franse voetbalelftal: ''Nos differences nous unissent.'' Dit betekent: ''Onze verschillen verenigen ons.'' 

Het nieuwe WK 2018 uittenue van Frankrijk wordt compleet gemaakt wordt door een donker blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een flitsende print. Opvallend is dat de broekjes aan de zijkanten geen naden bevatten. Hierdoor zijn de spelers nog beweeglijker en ondervinden ze ook geen hinder. Op dit broekje staan natuurlijk ook weer de logo's van Nike en de FFF. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit met een blauwe band iets boven het midden. Frankrijk maakt haar debuut in dit shirt in de oefenwedstrijd tegen Rusland op 27 maart. Vanaf nu zien we dus spelers als Pogba, Griezmann, Mbappé, Dembélé, Payet, Kanté, Matuidi en andere sterspelers schitteren in dit nieuwe shirt. Check ook het nieuwe Frankrijk WK 2018 thuisshirt.

Frankrijk WK 2018 shirt bestellen

Het nieuwe Frankrijk WK 2018 shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online shops. Het shirt is voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL beschikbaar en heeft een prijs van ongeveer € 80,-. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het shirt een prijs van € 70,-. De broekjes zijn voor kinderen € 35,- en voor volwassenen € 40,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In deze webshops kan je het shirt van Les Bleus ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die het nationale elftal ook op het tenue draagt gedurende 2018-2019. Wil je andere Frankrijk producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop je Frankrijk shirt altijd in deze WINKEL!

of DEZE SHOP (inclusief goedkope fan t-shirts)