21 maart 2016

Estudiantes de La Plata uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Estudiantes uitshirt 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt. Waar de thuisshirts en 3e shirts van de Argentijnse club al eerder werden gelanceerd, is het uitshirt de laatste in het rijtje voetbalshirts voor dit seizoen. Umbro heeft afgelopen weekend namelijk het nieuwe uitshirt gelanceerd. Het design van het nieuwste voetbalshirt van Estudiantes de La Plate bespreken we hieronder.

Het nieuwe Estudiantes uitshirt 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in de strip over de mouwen, de crew neck, de bies aan de onderkant van de mouwen en een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook het logo van Umbro op de rechter borst is goud. Het Engelse voetbalmerk is sinds dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club uit Argentinië en heeft het stokje overgenomen van Adidas. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de horizontale banen in een iets donkerdere tint rood over het shirt. Deze banen lopen diagonaal af. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor DIRECTV versiert het midden van het shirt. Check hieronder een foto van het nieuwe voetbalshirt van Estudiantes en check ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de club.

De nieuwste Estudiantes de La Plata voetbalshirts voor 2016 zijn vanaf april 2016 te koop in de online shop van Subside Sports! 

Estudiantes -uitshirt -2016-2017