Estudiantes de La Plata heeft een wel heel speciaal voetbalshirt gelanceerd. Het heeft een jubileumshirt gelanceerd. Het is dit jaar tien jaar geleden dat de Argentijnse club kampioen werd van Argentinië. Reden genoeg voor Estudiantes de La Plata om middels dit shirt de geweldige herinneringen van dat jaar naar boven te halen. In deze tijd was Simeone trainer van de club. De Argentijnse topclub is al gedebuteerd in dit shirt. Afgelopen weekend werd in dit voetbalshirt met 3-2 gewonnen van Rosario. Door dit resultaat is Estudiantes momenteel koploper in Argentinië. Hieronder bespreken we alle details van dit unieke Estudiantes voetbalshirt.

Fans van Estudiantes opgelet? Het nieuwste Estudiantes de La Plata voetbalshirt is verkrijgbaar in de online shop van Subside Sports!

Details Estudiantes jubileumshirt 2016

Het nieuwste jubileumshirt van de Argentijnse topclub uit La Plata (ook wel bekend als Los Pincharratas) is overwegend wit van kleur. Het voetbalshirt staat vol met noemenswaardige details. Zo kent het shirt een rechte witte hals. In de binnenkant van deze hals staan de coordinaten van Estadio Jorge Luis Hirschi (34.9119Z en 57.9388O). Tevens staan in de binnenkant van de hals de jaartallen gedrukt wanneer Estudiantes ook een titel pakte. Op de achterkant van deze hals staat in het zwart Umbro gedrukt. Over de body lopen witte en zilveren verticale banen. Bovendien kent het shirt witte mouwen. Op de rechtermouw komt een opvallende badge terug. In de grijze badge komt in het zilver nummer 10 terug. Het cijfer verwijst naar de titel die tien jaar terug werd behaald. Tevens bevat de badge een zilveren ster. Deze ster komt ook terug boven het clublogo op de linker borst. De rechter borst wordt versierd met het logo van kledingsponsor Umbro. Umbro is pas sinds dit seizoen kledingsponsor van de Argentijnse club. Het design van het jubileumshirt 2016 wordt tevens gekenmerkt door de belettering 'Campeon Apertura 2006'. Check hieronder foto's van het nieuwste Estudiantes shirt en schroom niet om jouw mening met anderen te delen.

De nieuwste Estudiantes de La Plata voetbalshirts voor 2016 zijn te koop in de online shop van Subside Sports!

Estudiantes Jubileumshirt 2016

Estudiantes Jubileumshirt 2016 2

Estudiantes Jubileumshirt 2016 3