15 januari 2016

Estudiantes De La Plata 3e shirt 2016

Het nieuwe Estudiantes de La Plata 3e shirt 2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de Argentijnse voetbalclub. In dit voetbalshirt speelt Estudiantes de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende dit seizoen. Vorige week werd bekend dat Umbro Adidas vervangt als kledingsponsor en de komende vijf jaar aan de club verbonden is. Momenteel zijn de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de club nog niet bekend gemaakt. Dit is dus het eerste shirt dat het Engelse sportmerk en de Argentijnse club presenteren.

Het nieuwe Estudiantes de La Plata 3e shirt 2016 heeft een vrij simpel design. Het shirt is overwegend donker grijs, waarbij de romp van het shirt een iets donkerdere tint grijs heeft dan de mouwen en de achterkant van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een camouflage achtige print over de voorkant van het voetbalshirt. Langs de zijkanten van het voetbalshirt lopen subtiele rode lijntjes en ook de binnenkant van de kraag bevat een subtiele rode lijn. De rechter borst van shirt is uitgerust met de diamant van kledingsponsor Umbro en de andere borst bevat het logo van de club met een gouden ster. De gouden ster is een verwijzing naar het gewonnen WK voor clubteams in 1968. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor DIRECTV. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van de Argentijnse club.

De nieuwste Estudiantes de La Plata voetbalshirts voor 2016 zijn vanaf april 2016 te koop in de online shop van Subside Sports!

Estudiantes -de -la -plata -3e -shirt -2016