22 april 2016

Dryworld nieuwe kledingsponsor Queens Park Rangers vanaf 2016-2017

Queens Park Rangers en Dryworld hebben vandaag de deal tussen beide partijen bekend gemaakt. Dryworld wordt vanaf 2016-2017 de nieuwe kledingsponsor van de club en vervangt daarmee Nike als kledingsponsor. De deal met de Engelse club betekent de eerste voet op Europese bodem. Het doel van het merk is om kledingsponsor te worden van meer clubs in Engeland en Europa. Dryworld is een vrij nieuw merk in het voetbal en betreft een Canadees merk.

Het sportmerk is momenteel vooral in Zuid Amerika aanwezig. Het merk is namelijk al kledingsponsor van clubs als Atletico Mineiro, Fluminense en Goias. Dryworld heeft met QPR een contract voor de komende tien seizoenen getekend, wat betekent dat het merk tot in ieder geval 2027 de club van voetbalshirts, tenues en andere teamkleding zal voorzien. Uiteraard reageren beide partijen verheugd met het contract. Allereerst de reactie van QPR Commercieel directeur Euan Inglis: ''We zijn erg blij met Dryworld als nieuwe partner. Dit is een fantastisch partnership voor zowel ons als voor DRYWORLD. We kijken dan ook erg uit naar de samenwerking de komende jaren. Uiteraard is het financiƫle aspect van de deal erg belangrijk. Echter een belangrijke afweging om met DRYWORLD in zee te gaan was het feit dat we zelf invloed hebben op het design van het voetbalshirt en de nieuwe shirts ook voldoen aan de wensen van de supporters.'' CEO Lee Hoos gaat hier verder op in: ''De Queens Park Rangers voetbalshirt voor 2016-2017 zijn fantastisch en we zijn ervan overtuigd dat de fans het hiermee eens zijn. We zijn ons ervan bewust wat de fans van QPR willen en zullen dat ook laten zien bij de presentatie van de voetbalshirts eind juni 2016.''

Tot zover wat reactie van de club en de nieuwe kledingsponsor. Eind juni hebben we meer nieuws wanneer de nieuwe voetbalshirts van de Engelse club officieel worden gelanceerd door DRYWORLD en QPR. Dan hebben we meer nieuws. Vanaf dan kan je het nieuwe shirt voor 2016-2017 hier kopen.

Dryworld -QPR