12 januari 2017

Errea nieuwe kledingsponsor van Queens Park Rangers vanaf 2017-2018

De Engelse club Queens Park Rangers heeft de nieuwe kledingsponsor voor het seizoen 2017-2018 gepresenteerd. Vanaf komend seizoen zal het Italiaanse sportmerk Errea op de borst van de Championship club prijken en dus ook de tenues en de trainingskleding van de club verzorgen. Hiermee vervangt Errea het Canadese sportmerk Dryworld. Dryworld was pas vanaf dit seizoen de kledingsponsor van QPR en tekende vorig jaar een tienjarig contract met de club. Dit blijft echter maar tot één jaar beperkt, omdat de club financieel in zwaar weer zit. QPR en Errea maakten geen details over de duur van het contract bekend, maar benadrukten wel dat deze deal wel voor een lange termijn is aangegaan. Ook werden er geen financiële details van de deal gelanceerd.

Uiteraard geven beide partijen nog een reactie op de aanstaande deal. Commercieel directeur Euan Inglis geeft een eerste reactie: ''We zijn erg verheugd met deze deal met Errea. We hebben aanbiedingen van verschillende merken gehad. Errea had echter een aanbod die het meest bij onze wensen pasten. De nieuwe shirts voor komend seizoen krijgen dan ook een design waarin we 100% inspraak hebben. Wij willen voortborduren op het succes van de voetbalshirts van het seizoen 2016-2017. Errea heeft bovendien zelf eigen fabrieken, waarin onze shirts en trainingskleding wordt geproduceerd. Dit garandeert dat de kleding ook snel geleverd kan worden. Daarnaast werkt Errea samen met 2000 winkels wereldwijd, wat ervoor kan zorgen dat het voetbalshirt van QPR wereldwijd verkocht kan worden.

Wij zijn vooral benieuwd hoe de nieuwe Errea voetbalshirts van QPR er uit gaan zien. Deze zullen medio juli 2017 officieel worden gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws. Heb je een mening? Deel het hieronder. Wil je nog een QPR voetbalshirt kopen? Check ze in deze officiƫle shop!

Errea -qpr -deal -2017