Queens Park Rangers voetbalshirts 2019-2020

Queens Park Rangers en Errea hebben dit weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. QPR eindigde afgelopen seizoen op een negentiende plaats in de Championship en speelt daarom ook dit seizoen weer op het tweede niveau van Engeland. In de nieuwe voetbalshirts speelt QPR de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-2020. Het Italiaanse sportmerk Errea is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de Londense club.

Queens Park Rangers thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Queens Park Rangers thuisshirt voor 2019-2020 bevat ook dit seizoen weer de iconische horizontale blauwe en witte banen. Verder is het tenue uitgerust met gouden accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw/goud en ook een strip in de klassieke polokraag is goud. De polo kraag is verder wit met knoopjes. Op de borst van het voetbalshirt van QPR staan de logo's van de club en Errea en hoofdsponsor Royal Panda staat op het midden van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van Ashville Agregates. Verder is de binnenkant van de hals nog uitgerust met een all-over print van de initialen van de club. Het QPR thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Queens Park Rangers uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Queens Park Rangers uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is turquoise en ook uitgerust met gouden details. De bies aan de onderkant van de mouwen is goud en hetzelfde geldt voor een baan in de polokraag. Bovendien zijn de logo's van Errea en de club op de borst goud. Het loog van sponsor Royal Panda staat in het zwart op het midden van het tenue. Het uittenue van Queens Park Rangers wordt compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje en kousen met gouden accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Freeman, Smith, Eze, Hemed, Luongo en nog meer spelers.

Queens Park Rangers voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van QPR kun je vooralsnog alleen in de officiële shop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising voor 2019-2020? Check het dan exclusief in deze winkel! Directe levering.