Queens Park Rangers voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts 2020-2021 zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Errea. Deze nieuwe tenues worden gedragen in de Championship, FA Cup en League gedurende 2020-2021. Verantwoordelijk voor het design van de shirts is het Italiaanse merk Errea. Sinds 2017 heeft het Italiaanse sportmerk deze verantwoordelijkheden voor de club uit Londen. Afgelopen seizoen eindigde Queens Park Rangers als dertiende op het tweede niveau van Engeland. 

Queens Park Rangers thuisshirt 2020-2021

Het Queens Park Rangers thuisshirt 2020-2021 wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren blauw en wit. Ook dit seizoen bestaat het thuistenue weer uit horizontale banen in de clubkleuren van QPR: blauw en wit.  De mouwen van het nieuwe tricot zijn wit van kleur. Een modern motief van rode en witte strepen in de biezen van de mouwen en de omlijning van de moderne v-hals geven een flitsend karakter aan het shirt. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van Errea. Het logo van het Italiaanse sportmerk is wit van kleur en terug te vinden op de blauwe baan. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Queens Park Rangers. Op het midden van het shirt is de nieuwe kledingsponsor te zien. Football Index is sinds deze zomer de officiële shirtsponsor van de club. Het nieuwe thuistenue van Queens Park Rangers wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek met blauwe details, zoals de taping aan de zijkant van de shorts en witte kousen.

Queens Park Rangers uitshirts 2020-2021

Waar het thuisshirt was uitgerust met rode details, is de basiskleur van het nieuwe Queens Park Rangers uitshirt 2020-2021 rood. Het motief van rode en witte strepen in de biezen van de mouwen en de omlijning van de kraag komen ook terug op het uittenue van QPR. Hieruit valt ook op te maken dat het uittenue is gebaseerd op hetzelfde template als het thuistenue van de Engelse club. Het nieuwe uittenue wordt gekenmerkt door een simpele en klassiek karakter. Het shirt wordt gecompleteerd door witte details en deze komen terug in het logo van Errea op de rechterborst en de nieuwe hoofdsponsor Football Index op het midden van het shirt. Het clubwapen van QPR is in monochrome kleuren op het shirt geplaatst, aan de linkerkant van de borst. Een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen met witte details completeren het nieuwe uittenue van Queens Park Rangers voor het seizoen 2020-2021. Daarnaast heeft Queens Park Rangers dit seizoen een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1975-1976, het seizoen waarin Queens Park Rangers als tweede eindigde achter Liverpool. Dit tenue werd bovendien gedragen in de daaropvolgende seizoenen. Het tenue wordt gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is rood. De mouwen zijn contrasterend hieraan en verder is het voetbalshirt uitgerust met een brede v-hals met daarin zwarte en witte lijnen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. 

Queens Park Rangers voetbalshirt bestellen

De nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 74,95. Check bovendien legendarische QPR retro shirts in deze winkels. Directe levering!

Bestel je QPR voetbalshirt in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Queens Park Rangers thuisshirt 2020-2021

Queens Park Rangers uitshirt 2020-2021