27 februari 2017

Queens Park Rangers League Cup 1967 anniversary voetbalshirt

Even naar Londen! Afgelopen weekend heeft QPR een speciaal shirt gelanceerd ter ere van een belangrijke mijlpaal van de club. Het is dit jaar namelijk 50 jaar geleden dat Queens Park Rangers de League Cup won. Op 4 maart 1967 was QPR met 3-2 te sterk voor West Bromwich Albion in het Wembley Stadium in Londen. Doelpuntenmakers destijds waren Morgan, Marsh en Lazarus. Het special edition shirt heeft precies hetzelfde design als het voetbalshirt van destijds en van het shirt zijn slechts 500 items geproduceerd door de club in samenwerking met kledingsponsor Dryworld. Aan het einde van dit seizoen nemen beide partijen overigens afscheid van elkaar en neemt Errea het stokje over van het Canadese sportmerk. Check hieronder alle informatie over het nieuwe vintage shirt van QPR!

Het nieuwe QPR voetbalshirt ter ere van het winnen van de League Cup 50 jaar geleden is geheel wit en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt horizontale banen (hoops) in twee tinten wit over het shirt. Deze hoops bevatten een all-over print van de namen van de selectie van Queens Park Rangers in 1967, de trainer en de voorzitter van de club. In 1967 is het overigens de laatste keer geweest dat de Londense club de League Cup op haar naam schreef. Ook in 1948 legde QPR beslag op de beker. Op de linkerborst van het shirt prijkt het logo van de club en op het midden van het shirt staat shirtsponsor SMARKETS. Het logo van kledingsponsor Dryworld staat niet op dit special edition QPR shirt. De club heeft ook het keepersshirt van destijds opnieuw gelanceerd. Ook dit shirt heeft hetzelde design als destijds en is groen met een v-hals en ''hoops.'' In de banen zijn ook de namen van de spelers, de trainer en voorzitter verwerkt.

Check hieronder de foto's van het unieke shirt van QPR. Dit shirt is alleen in een limited edition versie te koop in de online shop van QPR. Wil je een goedkoop Queens Park Rangers shirt kopen? Check dan deze shop of deze STORE!

QPR-celebration -shirt -1967

QPR-1967-league -cup -voetbalshirt


QPR-shirt -league -cup -1967