Queens Park Rangers voetbalshirts 2024-2025 bevatten nieuwe sponsor

Queens Park Rangers en kledingsponsor Errea hebben het nieuwe Queens Park Rangers thuisshirt 2024-2025 gepresenteerd! In dit tenue debuteert de Londense club in de wedstrijd tegen Leeds United. Bovendien draagt QPR de voetbalshirts tijdens de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025! Ook dit jaar is Errea weer de producent van de Queens Park Rangers voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2017. Vanaf dit seizoen heeft QPR een nieuwe shirtsponsor. COPYBET prijkt in ieder geval de komende twee seizoenen op de voorkant van de Queens Park Rangers voetbalshirts.

Queens Park Rangers thuisshirt 2024-2025

Het Queens Park Rangers thuisshirt 2024-2025 heeft weer het iconische ‘’hooped’’ design. Het voetbalshirt bevat weer horizontale blauwe en witte banen. De blauwe banen hebben dit seizoen verschillende tinten blauw, al is dit bijna niet zichtbaar. Het logo van hoofdsponsor COPYBET is verwerkt in de blauwe band op de borst. Het Queens Park Rangers thuisshirt heeft een ronde hals met aan de onderkant een blauwe opening. Het gedeelte rondom de hals is ook blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Errea en de linkerborst het logo van de in 1882 opgerichte club. Subsponsor MyGuava staat op de linkermouw. In de nek op de achterzijde van het QPR thuisshirt 2024-2025 is het oprichtingsjaar van de club geborduurd: 1882. Het tenue wordt ook dit seizoen weer gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met blauwe accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Ti-Energy 3.0 technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De voetbalshirts bevatten strategisch geplaatste panels voor extra ventilatie.

De nieuwe Errea Queens Park Rangers voetbalshirts 2024-2025 kun je pas vanaf medio juni bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere Queens Park Rangers voetbalshirts? Check het in de onderstaande fanshops! 

Queens Park Rangers voetbalshirts 2024-2025 bevatten nieuwe sponsor
Queens Park Rangers voetbalshirts 2024-2025 bevatten nieuwe sponsor