24 juni 2017

Queens Park Rangers voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Engelse club en de nieuwe kledingsponsor Errea. Zes maanden geleden maakten Errea en de club bekend dat het Italiaanse merk vanaf 2017-2018 de kledingsponsor wordt van QPR. Een half jaar daarvoor tekenden het Canadese merk Dryworld en QPR nog een contract voor de duur van tien jaar. Dat verhaal is inmiddels bekend. Dryworld kreeg met financiële problemen te maken, waardoor het contract voortijdig werd beëindigd. Errea presenteerde vandaag in samenwerking met de Championship club zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als derde shirt. In deze shirts speelt QPR de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Check hieronder de details.

QPR thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Queens Park Rangers thuisshirt voor 2017-2018 heeft het iconische design en wordt gekenmerkt door de ''hoops.'' Het shirt bevat ook dit jaar weer blauwe en witte horizontale banen. Deze banen lopen door tot over de mouwen. Het shirt bevat ook een blauw/witte ronde hals. Dit design komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van het tenue prijkt het logo van ROYAL PANDA en op de linker borst staat het logo van de club. Royal Panda is vanaf dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de club. QPR en de online casino tekenden een contract voor drie seizoenen. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Errea. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en blauw/witte kousen.

QPR uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uittenue van QPR bevat het zogenaamde ''Dennis The Menace'' design. Het shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt van Queens Park Rangers. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de navy blauwe en rode banen en is bovendien uitgerust met een ronde hals in deze kleuren. De logo's van de club, Errea en de nieuwe shirtsponsor staan op dezelfde plek. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen in dezelfde kleuren als het shirt.

QPR 3e shirt 2017-2018

 Queens Park Rangers 3e shirt 2017-2018 Het 3e tenue is een ode aan de thuishaven van de club, Loftus Road. Dit seizoen viert de club namelijk dat het al 100 jaar haar thuiswedstrijden speelt op Loftus Road. Dit shirt heeft ook weer hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt, maar bevat zwarte en groene banen. Deze kleuren komen ook weer terug in de hals en in de bies. Het 3e shirt van QPR wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwart/groene kousen.

Alle nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts voor 2017-2018 bevatten het oprichtingsjaar ''1882'' aan de achterkant van het shirt en de tekst #WEAREQPR aan de binnenkant van de hals. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Sylla, Caulker, Onuoha en andere sterren.

De nieuwe QPR voetbalshirts en merchandising scoor je vanaf nu in DEZE SHOP!