13 februari 2018

Errea en Queens Park Rangers lanceren #LoftusRoad100 voetbalshirt

Queens Park Rangers heeft dit weekend in samenwerking met kledingsponsor Errea een shirt gelanceerd ter ere van een speciaal jubileum. Het is namelijk 100 jaar geleden dat QPR haar eerste thuiswedstrijd speelde in het huidige stadion van de club, Loftus Road. In 1917 werd de eerste wedstrijd in het stadion gespeeld door QPR. Het stadion bestaat overigens wel al sinds 1904. Voor deze periode was Loftus Road het stadion van de amateurclub Shepherd’s Bush FC. Deze club werd in de Eerste Wereldoorlog ontbonden. Het nieuwe QPR shirt, waarvan er slechts een aantal zijn geproduceerd, heeft hetzelfde design als het shirt van 1917.

Het nieuwe Queens Park Rangers shirt wordt gekenmerkt door de horizontale, brede, groene en witte banen over het shirt. Daarnaast is het tenue uitgerust met een open hals met twee knoopjes. Wat verder opvalt aan het shirt zijn de logo’s van Errea en de Londense club. Deze staan namelijk in het groen op de borst. De logo’s hebben daarmee vrijwel dezelfde tint groen als de banen over het tenue. Een ander uniek detaIil van het #LoftusRoad100 shirt is het feit dat in de groene banen de namen van de 100 iconische spelers en managers, die bij de club gespeeld hebben of aan het roer gestaan hebben, zijn verwerkt. De achterkant van het shirt bevat de naam van de campagne: #LoftusRoad100.

De fans van QPR kunnen dit shirt vanaf 14 februari pre-orderen. Dan krijg je er ook nog eens een leuke giftbox bij. De prijs van het shirt is 61 pond. Hiervan wordt 1 pond gedoneerd aan de Forever R’s Club, een associatie van voormalige spelers van de in 1882 opgerichte club. De fans hebben gedurende twee weken de tijd het shirt te bestellen. Zes weken hierna wordt het shirt geleverd. Heb je een mening? Deel het vooral hieronder!

Wil je een goedkoop shirt van QPR bestellen? Check het exclusief in deze winkel!