29 juni 2016

Queens Park Rangers voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Queens Park Rangers voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Dryworld en de Engelse club. In deze voetbalshirts speelt QPR de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. QPR eindigde afgelopen seizoen op een voor de club teleurstellende twaalfde plek, waardoor de club komend seizoen opnieuw actief is op het tweede niveau van Engeland. Het Canadese sportmerk Dryworld is vanaf 2016-2017 de kledingsponsor van de club en heeft Nike vervangen. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club gelanceerd onder het motto #hoopsalltheway. We bespreken alle nieuwe shirts van de Londense club waar Hasselbaink trainer is hieronder.

QPR thuisshirt 2016-2017

Het Queens Park Rangers thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede blauwe en witte horizontale banen over het shirt. Dat is ook dit jaar het geval. Het nieuwe thuisshirt is gebaseerd op populaire QPR shirts uit de jaren '80. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een strakke rood/wit/blauwe v-hals. Deze kleuren komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust het logo van Dryworld, terwijl de linker borst het logo van de club bevat. Hoofdsponsor van de club is vanaf dit seizoen SMARKETS. De deal met het gokbedrijf werd begin van deze maand bekend gemaakt. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe accenten. Ook de kousen van het nieuwe tenue van QPR bevatten deze kleuren, inclusief rode accenten.

QPR uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van QPR voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Op dit shirt zijn de banen echter zwart/turquoise Dit shirt is ook voorzien van een v-hals met turquoise en zwarte accenten en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van DRYWORLD, QPR en SMARKETS staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Loftus Road, wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje met zwarte accenten. Door de club worden de turquoise accenten overigens ''duck blue'' genoemd. De kousen van het nieuwe QPR uittenue zijn een combinatie van zwart, turquoise en wit.

QPR 3e shirt 2016-2017

QPR heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Hierin worden vooral de uitwedstrijden in de bekercompetities in Engeland gespeeld. Dit voetbalshirt is overwegend bordeaux rood met gele accenten. Deze gele accenten komen terug in de dunne horizontale lijnen over het shirt, in de strakke v-hals en in de brede bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, de kledingsponsor en shirtsponsor staan weer op dezelfde plek als de andere shirts. Het short van het 3e tenue is bordeaux rood met een gele strip en de kousen zijn ook bordeaux rood met gele en witte accenten.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Queens Park Rangers voetbalshirts voor 2016-2017, waarin sterren als Polter, Hill, Green, Chery en andere sterren gedurende komend seizoen!

Deze nieuwe voetbalshirts kan je nu kopen in deze STORE!  De prjs van deze shirts is € 75,-! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

QPR-thuis -shirt -2016-2017

QPR-uit -shirt -2016-2017

QPR-3-e -shirt -2016-2017