De nieuwe voetbalshirts van de Engelse voetbalclub Queens Park Rangers zijn officieel bekend gemaakt door de club en teamkledingsponsor Lotto. In deze voetbalshirts speelt het gedegradeerde Queens Park Rangers haar Championship wedstrijden gedurende het seizoen 2013/2014. Het nieuwe thuisshirt van Queens Park Rangers is overwegend wit en wordt gekenmerkt door diverse horizontale blauwe strepen. Verder heeft het shirt een klein detail. De blauwe en witte balken worden gescheiden door een dun rood randje. Verder is het shirt voorzien van een kraag met een V-hals opening. Op de linkerborst is het logo van de Londense club te zien.

De shirtsponsor van QPR is Air Asia. Op de rechterborst en op de mouwen is het logo van teamkledingsponsor Lotto afgebeeld. De short en de sokken van het thuistenue zijn ook wit. Op de kuit van de sokken staat QPR.
Het nieuwe uitshirt van Queens Park Rangers heeft hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. Het shirt is overwegend rood en heeft zwarte horizontale strepen. De twee kleuren rood en zwart worden gescheiden door een kleine witte rand. De kraag van het shirt heeft een zwarte rand. Ook bij het uitshirt is op de mouwen het logo van teamkledingsponsor Lotto te zien. Het nieuwe Queens Park Rangers 3e shirt  is,  evenals het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Engelse Championship, club bekend gemaakt. Het shirt is overwegend groen met een gele horizontale streep. Het alternatieve shirt heeft een klein verschil in het template ten opzichte van het uit- en thuisshirt. De horizontale gele streep is namelijk iets minder dik. Verder is de witte rand die de groene en gele kleur gescheiden houdt een stuk opvallender. Check hieronder de foto's van de nieuwe QPR voetbalshirts 2013-2014. Deze kan je vanaf juli 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals alle andere voetbalshirts van clubs voor het seizoen 2013/2014.

Koop het hier!

Queens Park RAngers voetbalshirts 2013/2014

QPR thuisshirt 2013-2014

Queens Park Rangers 3e shirt 2013/2014

Bron foto's:

 footyheadlines.com