De Nike Strike nekwarmer - perfect voor de winter

De herfst en winter zijn nu echt in aankomst en dat betekent dat veel merken speciale winter producten lanceren. Nike kan natuurlijk niet achter blijven. De nieuwe nekwarmers zijn deze week uitgebracht. De nieuwe nekwarmers van het Amerikaanse sportmerk hebben ook een treffende naam, namelijk de Nike Strike Snood. Perfect om tijdens de koude en gure winterdagen mee te trainen of zelfs een wedstrijdje mee te ballen. Al kunnen wij niet garanderen dat je tegenstander daar ook blij mee is ;). Check hieronder alles over de nieuwe Nike ''snoods''

De nieuwe Nike Strike snood is in vijf verschillende kleurencombinaties geïntroduceerd en bedekt de hele nek en het bovenste gedeelte van je hoofd. Het bovenste deel heeft de contouren van een gezicht en bedekt vooral de mond en neus, evenals de oren, zonder dat je het zicht verliest. Uiteraard heeft Nike de nieuwe nekwarmers uitgerust met verschillende technologieën. Zo is de nekwarmer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van de warmer wordt getransporteerd. Ter hoogte van de mond is een mesh voering aangebracht, zodat je nog goed kunt blijven ademen tijdens de koude herst- en winterdagen. Bovendien zorgt de technologie ervoor dat je op temperatuur blijft. De binnenkant van de snoods is super zacht. Dit voelt dus super lekker aan tijdens de winter. Het logo van Nike, de swoosh, mag niet ontbreken op de nekwarmers. Op alle kleurstellingen van de nieuwe snoods heeft de swoosh reflecterende details, zodat je altijd opvalt, wanneer je de squad snood in het donker draagt. De swoosh prijkt aan de zijkanten van de Nike nekwarmer.  

Check hieronder de flitsende afbeeldingen van de nieuwste Nike nekwarmers. Deze zijn nu onderdeel van de Nike teamwear collectie en hebben slechts een prijs van € 20,-. De nekwarmer kan je in verschillende maten bestellen in deze SHOP!

Directe levering gegarandeerd!