16 oktober 2018

De adidas Originals Kaval hoodie en joggingbroek

Paul Pogba lanceerde vorige week de nieuwe POD-S 3.1 collectie van adidas! Rondom deze sneakers is ook een casual lijn door adidas uitgebracht, waaronder een speciaal Kaval joggingspak met hoody. Dit pak is onderdeel van de campagne: ''Great Alone, Better Together.'' Pogba maakt in deze campagne duidelijk dat zijn familie en vrienden hem altijd en overal gesteund hebben en zij hem gebracht hebben op het punt waar de sterspeler van het Franse elftal en Manchester United momenteel staat. Ze zijn mede verantwoordelijk voor het succes van de Franse middenvelder. De POD-S 3.1. schoenen zijn populair onder voetbalsupporters en hetzelfde geldt ongetwijfeld voor het nieuwe joggingspak dat bestaat uit de Kaval hoodie en een KAVAL joggingsbroek. Ben je benieuwd naar hoe het pak eruit ziet? Check hier alles details van het nieuwe pak dat vorige week al door Pogba en adidas werd gereleased.

adidas Originals Kaval joggingspak 2018-2019

De nieuwe adidas Originals Kaval hoodie is door het Duitse sportmerk in verschillende opvallende kleuren uitgebracht, namelijk in het roze (clear lilac), mint (clear mint) en effen wit (cloud white). De Kaval hoodies van adidas Originals zijn gemaakt van een speciaal katoen. Dit betreft een dikke katoenen Fred terry badstof. Doordat het materiaal zo dik is, is het een perfect item om tijdens de winter te dragen. Een andere feature van de hoodie is het buitenlaagje van de trui. Deze voelt namelijk zcht aan, terwijl de binnenkant van de hooded sweater geborsteld is en zacht aanvoelt. De capuchon is door adidas net wat hoger geplaatst en op de linker borst prijkt de adidas trefoil met de tekst: ''BUILT FOR PURPOSE.'' Ook de achterkant van de hoody is volgeklad met tekst. Dit betreft overigens alleen maar ''functionele'' tekst. Op de achterkant van de trui staan namelijk de wasinstructies en het materiaal waarvan de Kaval hoodie gemaakt is. Hiermee heeft de hoodie een echte streatwear look! En dat niet alleen het heeft ook de streatwear fit. De hoodie valt namelijk niet te strak en niet te los. Bovendien bevat het twee zakken aan de zijkanten, waardoor je perfect in de trui kunt chillen.

Het Kaval joggingspak van adi wordt compleet gemaakt door een broek, die van hetzelfde materiaal is gemaakt als de trui. De broek bestaat namelijk ook uit een french terry badstof, waardoor de broek ook lekker zacht om de benen voelt. Ook de buitenkant van de broek voelt lekker glad aan. De bovenkant van de joggingsbroek is uitgerust met een tailleband en de broek bevat cuffs aan de onderkant. De zakken aan de zijkanten mogen uiteraard niet ontbreken, evenals het trefoil logo van adidas. De broek is beschikbaar in zes verschillende kleuren en kan bovendien gecombineerd worden met een crew neck sweater of een speciaal Kaval t-shirt of een vest met een capuchon.

Het Kaval pak is het perfecte pak voor de straat en betreft een limited edition versie. Deze is door adidas maar in beperkte oplage geproduceerd. Check ook de door Pogba en adidas gelanceerde POD-S3.1 sneakers.

adidas Originals Kaval joggingspak bestellen

Het nieuwe adidas Originals joggingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De hoodie heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is de hooded sweater € 69,95. De joggingsbroek is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 59,95. In de onderstaande adi Originals shop vind je ook andere producten uit de vintage lijn van adidas!

Bestel dit vette joggingspak direct in deze SHOP!