adidas en Real Madrid lanceren nieuwe adidas Originals collectie

Real Madrid heeft in samenwerking met adidas vandaag de nieuwe Real Madrid adidas Originals Essentials collectie gepresenteerd. Dit betreft een casual collectie, welke dus niet door de spelers gedragen wordt dit seizoen, maar puur en alleen een uitbreiding is op de bestaande collectie. Voor alle clubs uit het hoogste segment van het sportmerk heeft adidas een adidas Originals collectie gelanceerd. Zo heeft het merk bijvoorbeeld voor het eerst in de geschiedenis een adidas Originals Ajax collectie gepresenteerd en hebben ook clubs als Bayern München, Juventus, Arsenal en Manchester United een speciale adidas Originals Essentials collectie.

De nieuwe Real Madrid adidas Originals collectie doet denken aan de Real Madrid voetbalshirts en trainingskleding van de jaren '80. Van 1980 tot 1985 was adidas ook de kledingsponsor van ''Los Blancos'' en speelde ''De Koninklijke'' ook met de adidas trefoil op de borst. De trefoil werd van 1971 tot 1990 door adidas gebruikt als adidas performance logo en bestaat uit een klaverblad met drie bladeren met aan de onderkant drie adidas trademark strepen. Dit logo werd door het Duitse sportmerk in de jaren '70 geïntroduceerd als symbool van groei in een moeilijke markt. Sinds 1990 bestaat het adidas logo uit de drie diagonale blokken met daaronder het woordmerk en sindsdien dient de trefoil als logo voor de Originals lijn. Het is al meer dan 35 jaar geleden dat de trefoil voor het laatst op de voetbalshirts van ''De Koninklijke'' verscheen. De nieuwe collectie bestaat alleen maar uit casual kleding, geheel in stijl van de clubkleuren van de Spaanse kampioen. Zo bevat de collectie een volledig wit Real Madrid trainingsjack met op de rechterborst het adidas Originals logo in het zwart en op de andere borst het clublogo. De crew neck sweater, het t-shirt en de hoodie hebben hetzelfde design. De items kun je eventueel ook combineren met een zwarte joggingbroek of sweat pants. Eventueel kun je je outfit ook nog af maken met de adidas Originals Real Madrid Samba sneakers. De Samba schoenen zijn ook in stijl van de clubkleuren van de Madrilenen en bevatten natuurlijk de kenmerkende rubberen Samba zolen.

Check hieronder alle items uit de nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie, welke natuurlijk perfect zijn om Real Madrid mee aan te moedigen en om casual te dragen.

De nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie is alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL). Het trainingsjack is € 80,-, de hoodie € 65,-, de sweater € 60,-, het t-shirt € 30,- en de joggingbroek bestel je vanaf € 60,-. Check ook andere Real Madrid producten in deze winkels. Directe levering!

Bestel de adidas Originals Real Madrid collectie exclusief in de adidas SHOP! 

adidas Originals Real Madrid trainingsjack

adidas Originals Real Madrid hoodie

adidas Originals Real Madrid sweater