10 januari 2019

adidas lanceert Primeknit COPA Mundial sneakers

Adidas viert haar verjaardag uitbundig! Een voetbalshirt, een trainingspak, voetbalschoenen; niets is het merk te gek! Bovendien heeft het merk ook nog eens super vette adidas COPA Mundial sneakers gelanceerd. Met deze nieuwe sneakers komen het heden en verleden samen. De COPA Mundial staat natuurlijk bekend om haar betrouwbare kangoeroe leren upper. De nieuwe adidas COPA70 sneakers wijken hier vanaf. De bovenkant van de sneakers is namelijk gemaakt van het bekende Primeknit van adi. Het Duitse sportmerk verrijkt haar door voetbal geïnspireerde lifestyle producten met een extra vleugje vintage! Check hieronder alle ins en outs van de nieuwe sneakers!

Ben je direct fan van deze gebreide adidas COPA Mundial ssneakers? Bestel deze Primeknit versie direct in deze SHOP 

Gebreide COPA Mundial sneakers ter ere van 70ste verjaardag adidas

Het is dit jaar 70 jaar geleden dat Adolf Dassler zijn merk adidas AG registreerde. Reden voor een feestje dacht het merk. Vandaar dus ook deze vette sneakers! Met deze sneakers heeft adi bovendien haar bekende leus ''authenticity to progression'' waar gemaakt. Aan de COPA Mundial is namelijk een moderne twist gegeven en dan ook nog eens in de vorm van een sneaker. Voetbal, lifestyle, heritage, innovatie, het is alles wat deze nieuwe sneakers uitstralen. Genoeg complimenten, over naar de kenmerken van de nieuwe adidas COPA Mundial sneakers. Adi heeft deze in twee kleuren uitgebracht, namelijk in het zwart/wit en wit/zwart. De zwarte versie is hoe we de Copa Mundial al sinds 1984 kennen en daarom bespreken we de sneaker aan de hand van deze kleuren. De nieuwe adidas COPA70 sneakers hebben dezelfde looks als de iconische voetbalschoenen van het merk. De upper van de sneakers is zwart en aan de zijkanten prijken de drie diagonale adidas stripes. Ook de hielkap van de sneakers is wit en hierin prijkt een retro adidas logo. De lip van de voetbalschoenen bevat het zogenaamde Bluebird label met daarin weer het vintage adi logo. Dit label heeft de bekende tint lichtblauw van de schoenendozen van het sportmerk. Qua silhouet heeft de schoen ook veel weg van één van de meest verkochte adidas Originals sneakers, namelijk de Gazelle. De nieuwe adidas sneakers hebben een rubberen onderzool en deze zool bevat aan de onderkant zogenaamde rode ''heatmaps.'' Dit staat weer symbool voor de tint rood die adidas in haar schoenen introduceerde in de jaren '70. Net als bij de nieuwe adidas COPA70 voetbalschoenen verloochenen de sneakers haar afkomst niet en daarom is er ook leer in de sneakers verwerkt. Waar zelfs de drie adidas strepen aan de zijkanten van de sneaker in de upper gebreid zijn, is er wel leer aan de binnenkant van de schoenen verwerkt. Een ander speciaal detail is te vinden aan de zijkanten van de sneaker. Hier staat in het goud de naam van de schoen: COPA Mundial. 

Uiteraard heeft de wit/zwarte versie dezelfde kenmerken als de zwart/witte versie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze zieke voetbalschoenen en check bovendien het limited edition voetbalshirt en het trainingspak ter ere van het 70 jarig bestaan van het Duitse sportmerk!

adidas COPA70 sneakers bestellen

Deze nieuwe adidas COPA70 sneakers kan je per direct voor volwassenen bestellen. Deze zijn maar zeer beperkt door het merk geproduceerd, dus wees snel! De adidas COPA Mundial sneaker heeft een prijs van € 150,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze vette sneakers direct in deze SHOP