8 januari 2019

Zwarte adidas Sobakov schoenen in stijl Predator voetbalschoenen

Vandaag is het Sokabov dag! Deze week lanceerde adidas namelijk naast een leger groene adidas Originals Sobakov sneaker ook een zwarte variant van deze populaire schoen onder voetballers en supporters. De Sokakov sneakers van adidas halen hun inspiratie uit de legendarische adidas Precision voetbalschoenen van begin jaren 2000 en de door adi gelanceerde zwarte variant is eigenlijk alles wat de echte voetbalsupporter wil. De die hard voetbalfan is wars van kleurige voetbalschoenen. Een voetbalschoen hoort namelijk zwart te zijn! De Sokabov geeft het juiste antwoord op deze behoefte. Ben je benieuwd naar alle ins en outs van deze nieuwe adi sneaker? We bespreken de populaire schoen in dit blog.

Adidas lanceerde vorig jaar pas voor het eerst de Sobakov schoenen en deze zijn, gezien de grote populariteit van de schoenen, eigenlijk vrijwel direct omarmt door iedereen. Daar kijken we niet echt van op. Het silhouet van de schoen is namelijk super sterk. Dit silhouet is geïnspireerd door de Predator voetbalschoenen, die onder andere gedragen werden door sterren als Beckham en Zidane. De upper van de nieuwe Sobakov sneaker is zwart en heeft daardoor veel weg van de schoenen die door de sterren van weleer gedragen. Dit komt overigens ook door de rode hielkap van de voetbalschoenen. De iconische Predators van 2002 hadden namelijk ook rode details. Een ander kenmerk van de nieuwste adidas Sobakov sneaker zijn de doorlopende adidas trademark strepen. Deze bevinden zich in een golvend patroon aan de zijkanten van de schoen en lopen via de achterkant door naar de andere kant van de sneaker. Deze strepen zijn wit, waardoor de schoen echt PREDATOR ademt. Andere kenmerken van de schoenen zijn de diagonale veters. Dit zorgt er samen met de hielkap voor dat je voeten lekker vast in de schoenen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Verder worden de zwarte adidas Sobakov sneakers gekenmerkt door de rubberen zool. Deze zool heeft de zogenaamde visgratenstructuur en het materiaal in combinatie met de structuur zorgen voor de ideale demping! Qua ondersteuning mag het de schoen nergens aan ontbreken. Adidas heeft namelijk ook weer de zogenaamde Ortholite inlegzool aan de sneaker toegevoegd. In deze zool zijn kleine gaatjes verwerkt. Dit zorgt ervoor dat lucht nog beter circuleert en je voeten niet te warm worden in de schoenen. Bovendien wordt zweet en vocht nog beter uit de schoenen getransporteerd.

Check hieronder de afbeelding van de nieuwe zwart/rood/witte adidas Sobakov sneaker, welke dus veel weg heeft van de iconische adidas Predators. Check bovendien de leger groene adidas Sokabov sneakers. Uiteraard kan je deze schoenen ook direct bestellen. De sneaker heeft een prijs van € 120,- en koop je exclusief in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!