8 januari 2019

adidas lanceert leger groene Sokabov sneaker in 2019

Adidas heeft weer nieuwe adidas Sobakov sneakers gelanceerd en dit keer betreft het een leger groene versie van de vooral onder voetballers populaire schoenen van adi. De reden van de grote populariteit van de Sobakov sneaker is bekend. Het silhouet van deze streetwear sneaker is namelijk geïnspireerd door de adidas Predator voetbalschoenen van begin jaren 2000. De leger groene versie (door adidas overigens ''Raw Khaki'' genoemd) is dan ook de perfecte sneaker om na je wedstrijd of training te dragen en ook buiten het voetballen op te vallen! We bespreken kort het iconische design van de groene Sobakov!

Adidas zet de Sobakov sneaker traditioneel neer als een echte schoen voor supporters. Het merk positioneert de Sobakov namelijk als een schoen die de moderne voetbalcultuur ademt. Qua kleuren doet dat het zeker! Groen is natuurlijk de kleur van gras en al is deze tint groen meer de kleur van verdord gras , de leger groene kleur blijft altijd modisch. De suede upper van de nieuwe sneaker is dan ook helemaal leger groen. De drie adidas strepen aan de zijkanten van deze nieuwe adidas schoenen zijn een net iets donkerdere tint groen. Kenmerkend aan de Sobakov sneakers is dat deze strepen via de achterkant doorlopen naar de andere kant van de sneakers. Hiermee hebben de strepen dezelfde stijl als de adidas Predator Precision voetbalschoenen van 2000. De veters zijn door adidas diagonaal geplaatst voor de perfecte pasvorm. Verder bevatten de schoenen aan de achterkant een beige hielkap en dit zorgt er natuurlijk voor dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten. Een ander belangrijk kenmerk van de Sobakov sneaker is de rubberen zool. Deze zool heeft een speciaal patroon, namelijk een visgraten patroon. Deze zool zorgt voor een goede demping en blijft je altijd ondersteunen. Adidas heeft overal over nagedacht. Om deze reden heeft het Duitse sportmerk de binnenkant van de sneaker uitgerust met een speciale Ortholite inlegzool. Ook deze zool zorgt net voor wat extra demping. Bovendien zijn in deze zool kleine gaatjes verwerkt, zodat lucht nog beter in de zool circuleert en dat je voeten niet te warm worden in de schoenen. Bovendien zorgt de binnenzool ervoor dat vocht en zweet weg wordt getransporteerd! adi heeft overigens ook een zwarte versie van de schoen uitgebracht. 

Tot zover de technische kenmerken van de adidas Sobakov sneaker. De Sobakov werd vorig jaar door adidas voor het eerst gelanceerd en is momenteel een populaire schoen onder fans en voetballers! De sneaker heeft een prijs van € 120,- en bestel je exclusief in deze winkel! Directe levering