14 oktober 2018

Pogba presenteert zieke adidas Originals P.O.D-S3.1 schoenen

We hebben weer een vette sneaker! Vandaag heeft Frankrijk & Mancheter United middenvelder Paul Pogba de nieuwe P.O.D.31 sneaker van adidas Originals onthuld onder het motto ‘’Great Alone, Better Together.’’ De nieuwe collectie en deze campagne bouwen voort op het succes van de P.O.D-S31 schoen. Adidas heeft Pogba bereid gevonden te shinen in de nieuwe campagne van de populaire adidas sneaker. De persoonlijkheid en zijn mentaliteit passen immers perfect bij de sneaker. In de campagne vervult Pogba de rol van storyteller in een kraakpand in de buitenwijken van Parijs. Hierin vertelt hij het aandeel van zijn familie en vrienden in zijn succesvolle carrière. Ze zijn mede verantwoordelijk voor het succes. We bestaan allemaal uit elementen die ons tot het uiterste drijven, maar we groeien pas door onvoorwaardelijke steun van anderen. Paul Pogba is gegroeid door deze steun. Hij is nu niet meer die gewone jongen uit Parijs , maar een internationaal icoon! Het is net als met het design van de P.O.D.S31 adidas Originals schoenen: Je kan alleen groots zijn, maar samen ben je altijd beter. zo is het! Check hieronder alle details van de twee nieuwe kleurstellingen van de populaire sneaker.

Ben je direct enthousiast over deze vette Pogba X adidas Originals P.O.D-S3.1 sneaker? Bestel het exclusief in deze SHOP! 

Kenmerken adidas Originals PODS 3.1 schoenen

Met de twee nieuwe kleuren van de adidas P.O.D.S 3.1 sneaker wordt deze schoen weer helemaal in het zonnetje gezet. Deze kleuren laten zien dat adidas weer creatief is geweest met het nieuwe concept! We bespreken de schoen aan de hand van de zwarte versie. De upper van deze sneaker is geheel zwart en de veters zijn grijs. De instap van de schoenen is een combinatie van turquoise en grijs en de achterkant van de PODS sneaker is uitgerust met een grijs lipje met roze. De zool is wit/grijs met een zwarte onderkant. Een kleurig schoentje dus, beetje vintage en dat geldt eigenlijk voor alle kleurstellingen van deze adidas Originals schoenen. De schoen bevat verschillende functionele elementen, waardoor het een perfecte schoen is om casual te dragen. Die hebben we hieronder even kort op een rij gezet.

Het bovenwerk of de upper van de nieuwe adi POD S3.1 schoenen is gemaakt van een speciaal gebreid materiaal, bestaande uit een combinatie van suède en TPU. Voordelig hieraan is dat de schoen nauw om de voeten sluit en dus perfect vormt naar de vorm van je voeten. Daarnaast ondersteunt het je vrijwel op ieder punt. Een ander kenmerk van de POD-S3.1 sneaker is de demping. De zool is gemaakt rubber, welke eenzelfde werking heeft als de demping van de iconische adidas schoenen uit de jaren ’90. De achterkant van de schoenen bevat ook nog een speciaal deel. Hierin is de adidas Boost technologie aangebracht. Zoals het woord al zegt, krijg je net wat extra boost bij je voetstappen. Dit is een los deel in de schoenen. Hetzelfde geldt voor de ‘’brug’’ die in de schoenen is verwerkt. Dit deel wordt ook wel de ‘’Point of Deflection’’ brug genoemd. Dit is een technologie van adidas, die geïnspireerd is door de Torsion System technologie. Het zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit in de losgekoppelde zool, zodat je nog natuurlijker kunt bewegen. Last but not least heeft adidas EVA in de voorvoet verwerpt, wat ervoor zorgt dat je demping ervaart in je gehele voet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe sneaker die door Pogba gelanceerd is. Rondom deze collectie zijn ook een aantal vette joggingspakken uitgebracht, die op de afbeelding te zien zijn!

adidas P.O.DS 3.1 sneaker bestellen

De nieuwe adidas P.O.D.S-3.1 sneaker kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP. De prijs van de schoen is voor volwassenen € 100,- en voor kinderen is de sneaker € 90,-. Voor volwassenen is de sneaker beschikbaar vanaf maat 40 en voor kinderen vanaf maat € 35,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze PODS 3.1 adi Originals schoen in deze SHOP!