21 oktober 2016

Costa Rica voetbalshirt 2017

New Balance heeft in samenwerking met de voetbalbond van Costa Rica een nieuw thuisshirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van Costa Rica de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland gedurende 2016-2017 in eigen land. Costa Rica is tijdens de laatste kwalificatiefase ingedeeld in een poule met Honduras, Mexico, de Verenigde Staten, Trinidad en Tobago en Panama. De nummers 1,2 en 3 plaatsen zich voor het WK in Rusland. New Balance is sinds 2014 de kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen van Costa Rica en heeft dit jaar opnieuw een flitsend shirt gelanceerd. We bespreken het kort hieronder.

Costa Rica thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Costa Rica voetbalshirt voor 2017 is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze band wordt gekenmerkt door een backgammon achtig design van witte en rode strepen. Dit design wordt geflankeerd door een blauwe baan. De blauwe tinten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance, terwijl het logo van de nationale voetbalbond (Federación Costarricense de Fútbol / FEDEFUTBOL) op de linker borst prijkt. De binnenkant van de kraag bevat nog een zwarte strip met daarin de naam van de kledingsponsor verwerkt en op de achterkant van het nieuwe Costa Rica voetbalshirt staat de naam van het land. Het nieuwe tenue van het land, gelegen in Midden Amerika, wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met zowel witte als blauwe details. Dit geldt ook voor de kousen.

Zoals alle tenues van New Balance zijn deze tenues ook uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Check hieronder de foto's van de shirts waarin vanaf nu sterren als Bryan Ruiz, Campbell, Borges, Gamboa, Duarte en nog meer sterren zullen schitteren.

Costa Rica voetbalshirt kopen

Het nieuwe Costa Rica voetbalshirt kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je toch het nationale elftal van Costa Rica aanmoedigen met een t-shirts of retro shirt? Check deze dan in de officiële shop van Subside Sports, evenals andere merchandising van het land. Directe levering gegarandeerd!

 Costa -rica -shirt
Costa -rica -shirt -2017