15 mei 2019

Costa Rica draagt zwart/goud voetbalshirt tijdens Gold Cup 2019

Het nationale elftal van Costa Rica draagt tijdens de Gold Cup van 2019 een zwart/goud uitshirt. Dit nieuwe tenue werd vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de voetbalbond van het land met de leus #OROSOY. De Gold Cup, het kampioenschap van Noord- & Midden Amerika vindt plaats in de Verenigde Staten, Jamaica & Costa Rica. Het Costa Ricaanse voetbalelftal neemt het in het toernooi op tegen Haïti, Nicaragua en Bermuda in poule B.

Costa Rica 3e voetbalshirt 2019-2020 - Zwart/Goud

Het shirt dat door de nationale bond en New Balance gelanceerd werd, betreft het 3e shirt. Het shirt heeft hetzelfde template als het Costa Rica thuisshirt van 2018-2019. Het tenue is zwart en wordt gekenmerkt door de de print van dunne, gouden golven over het voetbalshirt. Het thema van het shirt is ‘’DECLARE YOUR DNA.’’ De vertaling hiervan is ‘’verklaar je DNA.’’ In het nieuwe 3e shirt van Costa Rica zit een subtiel DNA lijnen patroon verwerkt. De lijnen lopen door elkaar heen. De rechterborst bevat het logo van kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues van het Costa Ricaanse voetbalelftal. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond van het land, de Federación Costarricense de Fútbol), de FEDEFUTBOL. Ook dit logo is goud. De achterkant van het tenue bevat in dezelfde kleur de naam van het land. Het derde tenue van Costa Rica wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met subtiele gouden accenten.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bryan Ruiz, Gonzalez, Borges, Gamboa, Urena en andere sterspelers.

Costa Rica voetbalshirt kopen

Het zwart/gouden Costa Rica voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio mei bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is € 84,95 en in deze shop kun je het Costa Rica voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Check hier ook goedkope t-shirts! Directe levering!

Bestel je Costa Rica voetbalshirt altijd in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)