Costa Rica ''Copa America'' voetbalshirts 2024-2025

De nieuwe tenues van het nationaal elftal van Costa Rica zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Adidas. Adidas en de Costa Ricaanse voetbalbond hebben een contract tot 2027. Deze nieuwe tenues worden gedragen door het nationaal elftal tijdens de Copa America. Dit landentoernooi wordt gespeeld van 20 juni tot en met 14 juli. Gastland voor het Amerikaanse landentoernooi is de Verenigde Staten. Bondscoach van het voetbalelftal van Costa Rica is Gustavo Alfaro. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van het Zuid-Amerikaanse voetbalelftal? Check hieronder de details van de nieuwe tenues!

Costa Rica thuisshirt 2024-2025

Het flitsende nieuwe thuisshirt van Costa Rica wordt gekenmerkt door de traditionele rode, blauwe en witte kleuren van het land. Het shirt krijgt het flitsende karakter doormiddel van de all over print waarmee het shirt is uitgerust. Als je goed kijkt zie je in deze print verschillende sterren verwerkt. Blauwe details komen terug in de taping aan de zijkant van het shirt, in de ronde kraag en de adidas strepen op de bovenkant van de schouders. Het adidas logo op de rechterborst van het shirt is wit van kleur. Op de linkerborst staat het wapen van de Costa Ricaanse voetbalbond. Op dit moment staat het nationaal elftal van Costa Rica op de 52e plek op de FIFA-Ranking. In dit nieuwe thuistenue speelt Costa Rica haar wedstijden in de poulefase van de Copa America tegen Brazilië, Colombia en Paraguay. Het nieuwe thuistenue van Costa Rica wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en rode kousen. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue!

Costa Rica uitshirt 2024-2025

Naast het nieuwe thuisshirt is ook het nieuwe uitshirt voor de Copa America vandaag gelanceerd. Het uitshirt heeft een witte basiskleur en wordt verder versierd met een licht blauw camouflage patroon. Het tricot doet erg denken aan het nieuwe uitshirt van de Griekse topclub Olympiakos. Naast de witte en licht blauwe kleuren komt ook de donkerblauwe kleur terug in de oksels van het shirt en in de taping aan de zijkant van het shirt. Rode details zijn ook terug te vinden op het shirt. Het adidas logo op de rechterborst is rood van kleur, dit geldt ook voor de adidas strepen op de schouders van het shirt. Het uitshirt van Costa Rica wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek, en kousen.

Costa Rica voetbalshirts bestellen

De nieuwe adidas Costa Rica voetbalshirts 2024 kun je vanaf medio juni bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 69,95. Check ook andere Costa Rica kleding in de onderstaande webshops. Directe levering.

 

Bestel je nieuwe voetbalshirts in DEZE SHOP

Of in DEZE WINKEL (Inclusief goedkope t-shirts)

Costa Rica ''Copa America'' voetbalshirts 2024-2025
Costa Rica ''Copa America'' voetbalshirts 2024-2025
Costa Rica ''Copa America'' voetbalshirts 2024-2025
Costa Rica ''Copa America'' voetbalshirts 2024-2025