Costa Rica voetbalshirts 2022

De nationale voetbalbond van Costa Rica en kledingsponsor New Balance hebben vandaag weer nieuwe Costa Rica voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het nationale voetbalelftal van Costa Rica de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In de finaleronde strijdt Costa Rica met zeven andere landen om drie tickets naar het WK. New Balance is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de Costa Rica tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2015.

Costa Rica thuisshirt 2021-2022

Het Costa Rica thuisshirt 2021-2022 is volledig rood en wordt vooral gekenmerkt door de flitsende lijnen in de kleuren van de vlag van het land: blauw/wit/rood. Deze banen hebben wat weg van penseelstreken. De band aan de onderkant van de mouwen van het Costa Rica thuisshirt is wit en bovendien bevat het tenue een v-hals. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo en de linkerborst bevat de badge van de voetbalbond, de Federación Costarricense de Fútbol. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Costa Rica uitshirt 2021-2022

Het Costa Rica uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het uitshirt van 1990, het jaar waarin het nationale elftal deelnam aan het WK van 1990 in Italië. In poule C met Brazilië, Schotland en Zweden eindigde Costa Rica als tweede, waardoor het de achtste finales van het toernooi bereikte. Hierin werd het uitgeschakeld door Tsjechoslowakije. Het Costa Rica uitshirt 2021-2022 is overwegend wit met een design van verticale zwarte banen, waarin een vervagend effect is verwerkt. De bovenkant van het tenue bevat een design van blokken in verschillende tinten grijs en zwart. Deze kleuren komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de v-hals. De logo's van New Balance en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details.

Alle tenues van New Balance zijn dit jaar uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Costa Rica voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bryan Ruiz, Campbell, Borges, Martinez, Waston, Lassiter, Calvo, Ugalde en nog meer spelers.

Costa Rica voetbalshirt kopen

De nieuwe Costa Rica tenues kun je vooralsnog niet in Europa bestellen. Ben je op zoek naar goedkope merchandsing van het land, zoals een t-shirt of een hoodie? Check dan de onderstaande webshop. Hier vind je al t-shirts vanaf € 24,95! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Costa Rica voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Costa Rica thuisshirt 2021-2022

Costa Rica uitshirt 2021-2022