20 april 2018

Costa Rica uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Costa Rica is vandaag officieel gelanceerd. Dit is natuurlijk gedaan in samenwerking met de kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse merk New Balance heeft sinds 2015 de verantwoordelijkheid voor het shirt van de Costa Rica. De Costa Ricanen zijn dit jaar ook te zien op het WK in Rusland. Tijdens dit toernooi neemt de ploeg van bondscoach Oscar Ramirez het op tegen Brazilië, Zwitserland en Servië. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule E. Costa Rica gaat aankomende zomer voor de 5e keer meedoen aan het Wereldkampioenschap voetbal. Een mooie prestatie voor het land waar op dit moment onder anderen oud FC Twente en PSV voetballer Bryan Ruiz speelt. Ook één van de revelaties van het WK 2014, Joel Campbell, speelt voor Costa Rica. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe WK shirt van Costa Rica? Check de details hieronder!

Costa Rica uit shirt en tenue 2018-2019

Het motto van het nieuwe uitshirt van Costa Rica is ‘’DECLARE YOUR DNA.’’ Dit geldt ook voor het thuistenue van het land uit Midden-Amerika. De basis van het nieuwe uitshirt is wit. Dit terwijl de mouwen van het shirt zijn versierd in het zwart. Deze kleur komt ook terug in de kraag. Het gaat bij het uittenue van Costa Rica om een ronde kraag. Het shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van het land. Dit komt ook terug in de all-over print van het shirt. Deze print is gebaseerd op een grafisch DNA patroon. Hier komt dus ook het motto van de shirts naar voren. Het shirt heeft natuurlijk ook weer vele details gekregen. Op de rechterkant van de borst is het logo van New Balance te vinden en op de linkerkant prijkt het logo van de Costa Ricaanse voetbalbond.  Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier zijn namelijk alle jaartallen van de WK's waaraan Costa Rica heeft deelgenomen verwerkt: 1990, 2002, 2006, 2014 en 2018.  Het uittenue van Costa Rica wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Op beide items staan uitingen van kledingsponsor New Balance en de voetbalbond van het land.

Alle New Balance tenues zijn uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat zweet en vocht snel naar de buitenkant van het tenue worden getransporteerd. Bovendien zorgt het voor de optimale ventilatie. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe tenue of check ook het thuisshirt van Costa Rica voor het WK 2018!

Costa Rica voetbalshirt kopen

De WK shirt van Costa Rica zijn vanaf medio nu in de onderstaande webshop te koop. In deze webshops heb je ook de mogelijkheid tot bedrukking van het voetbalshirt. Dit kan zowel met je eigen naam en nummer als met de naam en het nummer van je favoriete Costa Ricaanse voetballer. Het shirt is helaas alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 85,-.  Ben je op zoek naar andere fanartikelen van Costa Rica? Bekijk dan het overzicht hiernaast en hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Costa Rica voetbalshirts in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of deze winkel!