22 maart 2018

Costa Rica thuisshirt 2018-2019

De Costa Ricaanse voetbalbond heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor New Balance het nieuwe thuisshirt voor 2018 en 2019 gelanceerd. Het shirt is gelanceerd onder de slogan ‘’ DECLARE YOUR DNA.’’ Costa Rica is ook deze zomer weer vertegenwoordigd op het WK in Rusland. Het land doet deze zomer voor de vijfde keer in de geschiedenis mee aan het WK. In poule E neemt het voetbalelftal het op tegen Zwitserland, Brazilië en Servië. De selectie van bondscoach Oscar Ramirez gaat proberen om de goede prestaties van 2017 door te zetten. Vorig jaar is het land zowel in de Gold Cup als in de Copa Centroamericana doorgedrongen tot de halve finale. Het nieuwe thuisshirt van Costa Rica is dan ook niet alleen te zien op het WK, ook tijdens de wedstrijden in de Gold Cup en de Copa Centroamericana gaan we dit shirt zien. Ben jij benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van Costa Rica? Check de details hieronder!

Costa Rica thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Costa Rica is ontworpen door New Balance. Costa Rica is het enige land waarvan New Balance de kledingsponsor is op het WK in Rusland. Vanwege het feit dat er maar één team wordt gesponsord door het Amerikaanse merk heeft New Balance ervoor gezorgd dat het ontwerp speciaal is. Het thema van het shirt is ‘’DECLARE YOUR DNA.’’ De vertaling hiervan is ‘’verklaar je DNA.’’ In het nieuwe thuisshirt van Costa Rica zit een subtiel DNA lijnen patroon verwerkt. Volgens ons zorgt dit patroon voor een erg stijlvol design van het shirt. De kleur van het nieuwe thuisshirt van Costa Rica is verder natuurlijk geheel rood. Op beide schouders loopt een dunne stijlvolle witte baan naar de kraag. Deze baan gaat over in de witte ronde hals van het shirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van New Balance te zien. New Balance is sinds 2015 kledingsponsor van Costa Rica. Met deze deal werd Lotto vervangen als kledingsponsor. Op de linkerkant van het shirt prijkt het logo van de Costa Ricaanse voetbalbond.

Costa Rica wil graag de vieze nasmaak van het WK van 2014 wegspoelen in Rusland. Tijdens het vorige WK werd Costa Rica na penalty’s uitgeschakeld door het Nederlands elftal. Dit was de beruchte wedstrijd waarin Louis van Gaal diep in de verlenging Jasper Cillessen wisselde voor penaltykiller Tim Krul. Deze wissel pakte uitstekend uit want Krul pakte twee penalty’s waardoor niet Costa Rica maar Nederland door ging naar de halve finale.

Het thuistenue van Costa Rica wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en witte voetbalkousen. Wij zijn erg benieuwd wat Costa Rica gaat laten zien op dit WK. De selectie heeft namelijk enkele topspelers zoals Bryan Ruiz en Joel Campbell. Ben je ook benieuwd naar het andere shirt van Costa Rica? Check ook het Costa Rica uitshirt voor 2018-2019! 

Costa Rica voetbalshirt kopen.

Het is vanaf dit moment mogelijk om het nieuwe shirt van Costa Rica te bestellen in onderstaande webshops. Deze is zowel voor kinderen als voor volwassenen te koop. Voor de kinderen kost het shirt € 70,-. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 85,- In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om andere producten te bestellen van Costa Rica, zodat je het land naar de overwinning kan schreeuwen tijdens het WK in Rusland. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je eigen Costa Rica voetbalshirt in DEZE WINKEL (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze SHOP!