9 oktober 2019

Costa Rica voetbalshirts 2020-2021

De voetbalbond van Costa Rica en New Balance hebben de nieuwe tenues voor het nationale voetbalelftal van Costa Rica vandaag officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues spelen Los Ticos de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en de wedstrijden ter voorbereiding op de Gold Cup van 2021. Deze nieuwe tenues worden door het Costa Ricaanse voetbalelftal dus ook gedragen tijdens de wedstrijden in de Nations Cup.

Costa Rica thuisshirt 2020-2021

Het Costa Rica thuisshirt voor 2020-2021 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door een design van dunne, rode, horizontale banen over het tenue. Verder heeft het tenue weinig opvallende details. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een geel vlak. Dit vlak is aan de zijkanten uitgerust met flitsende strepen. Deze strepen hebben hetzelfde design als de strepen van de N van het New Balance logo. Dit logo prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond van Costa Rica, de Federación Costarricense de Fútbol (FEDEFUTBOL). In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van het land in het goud. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Costa Rica uitshirt 2020-2021

Het uitshirt van Costa Rica heeft een iets meer uitgesproken look en is daarnaast geheel in stijl van alle kleuren van de vlag van het land! Dit voetbalshirt is wit met een gradiënt design van blauwe ruiten over het de mouwen. Naar de onderkant van de mouwen loopt dit over in een geheel blauw vlak en de mouwen worden afgesloten door een rode bies. Deze band heeft hetzelfde design als de band aan de onderkant van het thuisshirt. De logo's van New Balance en de bond staan op de borst en de achterkant van het tenue bevat ook de naam van het land. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en rode accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Costa Rica tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bryan Ruiz, Campbell, Bolanos, Duarte, Borges, Waston, Gamboa en andere sterspelers.

Costa Rica voetbalshirt kopen

De nieuwe Costa Rica tenues kun je vooralsnog niet in Europa bestellen. Ben je op zoek naar goedkope merchandsing van het land, zoals een t-shirt of een hoodie? Check dan de onderstaande webshop. Hier vind je al t-shirts vanaf € 24,95! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Costa Rica voetbalshirt altijd in deze winkel!