Dit zijn de Costa Rica voetbalshirts 2023 van adidas

Vorig jaar werd al bekend dat Costa Rica vanaf dit jaar in voetbalshirts van adidas speelt. De voetbalbond van Costa Rica en het Duitse sportmerk tekenden een contract voor vier seizoenen. Deze week zijn ook de officiële adidas Costa Rica voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Costa Ricaanse voetballelftal de interlands dit jaar. De nieuwe voetbalshirts worden dus ook gedragen tijdens de Gold Cup, welke dit jaar vanaf 24 juni tot 16 juli plaats vindt in de Verenigde Staten. Adidas vervangt New Balance als kledingsponsor. New Balance verzorgde sinds 2015 de tenues van het nationale elftal en tijdens het WK in Qatar speelde Costa Rica dus ook nog in voetbalshirts van New Balance. Adidas is dit jaar verschillende nieuwe samenwerkingen met voebtalbonden gestart. Sinds 1 januari verzorgt het Duitse sportmerk ook de tenues van Italië en Peru. Adidas is daarnaast de kledingsponsor van landen als Argentinië, Spanje, België, Duitsland, Japan, Zweden en Colombia.

Costa Rica thuisshirt 2023

Het adidas Costa Rica thuisshirt 2023 heeft een het standaard adidas mi License 22 template. Het meest opvallende aan dit template is het gebruik van het oude adidas performance logo. Op de nieuwe Costa Rica voetbalshirts staat niet het vorig jaar geïntroduceerde 3Bar logo, maar het oude logo, dat zowel de drie diagonale blokken als het woordmerk van adidas bevat. Het thuisshirt is volledig rood en bevat een diagonale blauwe band onder de oksels. Het voetbalshirt bevat verder een nav blauwe ronde hals met een subtiele witte lijn. Ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. De linkerborst is uitgerust met het nieuwe logo van de nationale voetbalbond van Costa Rica, de Federación Costarricense de Fútbol (FCF). Het Costa Rica thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen van het tenue zijn rood met donkerblauwe adidas trademark strepen.

Costa Rica uitshirt 2023

Het Costa Rica uitshirt 2023 is wit en bevat een design van dunne gouden pinstripes. De v-hals is een combinatie van goud en zwart en de adidas trademark strepen op de schouders zijn ook zwart. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. Het logo van de nationale voetbalbond op het uitshirt betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/wit. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn de Costa Rica voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Costa Rica voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Campbelle, Bennette, Aguilera, Tejeda, Duarte, Calvo, Vargas en nog meer spelers.

Costa Rica voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Costa Rica voetbalshirts 2023 kun je vanaf maart/april bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check ook andere Costa Rica kleding in deze winkel. Directe levering!

Bestel deze nieuwe voetbalshirts direct in deze SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Costa Rica thuisshirt 2023

Costa Rica uitshirt 2023

Costa Rica uitshirt 2023