20 september 2022

Costa Rica voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Costa Rica en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe Costa Rica voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto ''Por el Honor y la Gloria''. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het Costa Ricaanse voetbalelftal de WK 2022 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt het team van bondscoach Luis Fernando Suárez in poule E tegen Spanje, Duitsland en Japan. Ook dit jaar is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Costa Rica voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds medio 2015.

Costa Rica thuisshirt 2022-2023

Het Costa Rica thuisshirt 2022-2023 heeft het standaard New Balance template. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat aan de onderkant van de mouwen een groot blauw vlak. Dit vlak bevat ook een wit blok, geflankeerd door twee rode lijnen. Het Costa Rica thuisshirt is verder uitgerust met een witte V-hals. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de linkerborst bevat de badge van de Costa Ricaanse voetbalbond, de Federación Costarricense de Fútbol (FCRF). In de nek op de achterzijde van het tenue staan de letters van de voetbalbond in het goud. Het Costa Rica thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en New Balance. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een blauwe band.

Costa Rica uitshirt 2022-2023

Het Costa Rica uitshirt 2022-2023 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De onderkant van de mouwen bevatten een blauwe band met daarin een wit vlak, geflankeerd door twee rode lijnen. De logo's van de voetbalbond en New Balance staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de letters op de achterkant van het tenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe lijn. De kousen zijn ook wit met blauwe details. Zoals alle New Balance tenues zijn de Costa Rica voetbalshirts uitgerust met de NBDry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Costa Rica voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Campbell, Bennette, Contreras, Calvo, Borges, Vargas, Duarte en nog meer spelers.

Costa Rica thuisshirt 2022-2023

Costa Rica uitshirt 2022-2023