1 oktober 2017

Roze Costa Rica voetbalshirt 2017 - PINK RIBBON

De nationale voetbalbond van Costa Rica heeft in samenwerking met kledingsponsor New Balance een speciaal voetbalshirt gelanceerd. Dit shirt wordt alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tegen Honduras en Panama. In deze wedstrijden stelt het land een ticket naar het WK veilig. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat Costa Rica op een tweede plaats met vijf punten voorsprong op Panama, waardoor kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland nagenoeg een feit is. Het nieuwe warming-up shirt van het land staat geheel in het teken van ''Pink Ribbon.'' Oktober is de Breast Cancer Awareness maand om fondsen te creëren voor preventie, opsporing, behandeling en verzorging. Check hieronder de details van dit special edition shirt.

Het warming-up shirt of special edition shirt van Costa Rica is geheel roze met zwarte en witte accenten aan de zijkanten van het shirt. Een zwarte band komt ook weer terug aan de binnenkant van het shirt. De rechter borst bevat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Het sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van het nationale elftal. Beide partijen hebben een langjarig contract. De andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Costa Rica, de Federación Costarricense de Fútbol of FEDEFUTBOL. Daarnaast zijn de shirts uitgerust met een crew neck. Uniek aan deze roze voetbalshirts is dat deze de namen en nummers van de spelers bevatten. Het rugnummer en de naam van de spelers is zichtbaar op de achterkant van het shirt en bovendien bevatten de shirts een borstnummer. Dit is uniek, omdat de spelers gewoonlijk geen bedrukking dragen op de warming-up shirts.

Dit shirt is nergens te koop. Van dit special edition shirt zijn slechts 300 items geproduceerd. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de verschillende fondsen ten behoeve van PINK RIBBON. Ben je op zoek naar een ander shirt om het nationale elftal van Costa Rica mee aan te moedigen? Check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor je Costa Rica fan t-shirt of voetbalshirt in deze WINKEL!