Colo Colo voetbalshirts 2021

De Chileense voetbalclub Colo Colo en de nieuwe kledingsponsor adidas hebben dit weekend de nieuwe Colo Colo voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Club Social y Deportivo Colo-Colo de Chileense Primera Division, beker en Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2021. Afgelopen zomer tekenden adidas en de Chileense club een deal voor de duur van zes seizoenen. Hiermee vervangt het Duitse sportmerk Umbro als kledingsponsor.

Colo Colo thuisshirt 2021

Het Colo Colo thuisshirt 2021 is dit jaar weer overwegend wit en heeft het standaard Condivo 21 template. Dit is bijna hetzelfde template als het Condivo 20 template. Het voetbalshirt heeft twee tinten wit en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Ook de nieuwe Algerije voetbalshirts 2021-2022 hebben deze print. Ook de nieuwe Colo Colo tenues bevatten een zogenaamde EQT collar. Dit betreft een kleinere V-hals dan die van het Condivo 20 template. Bovendien is het Colo Colo thuisshirt uitgerust met een kleine, opstaande kraag. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor het performance logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1991. Op het midden van het tenue prijkt sponsor en biermerk Pilsen del Sur. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte adidas strepen.

Colo Colo uitshirt 2021

Het nieuwe Colo Colo uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan volledig zwart. Ook het uitshirt bevat dus de all-over camouflage print en is uitgerust met een V-hals en opstaande kraag. De logo's van adidas en Pilsen del Sur op het uittenue zijn wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook de Colo Colo tenues voorzien van de adidas AeroReady technologie, voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Valdivia, Falcón, Jara, Paredes, Valencia, Blandi en nog meer spelers.

De nieuwe Colo Colo voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Chileense club. Ben je op zoek naar andere Colo Colo merchandising? Check het in deze Colo Colo fanshop! 

Colo Colo voetbalshirts adidas 2021

Colo Colo thuisshirt 2021

Colo Colo uitshirt 2021