Colo-Colo voetbalshirts 2024

Colo Colo en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Colo-Colo voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Chili de Chileense Primera División, beker en Copa Libertadores wedstrijden. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor de productie van de Colo-Colo voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2021. Coolbet is sinds vorig jaar de hoofdsponsor.

Colo-Colo thuisshirt 2024

Het Colo-Colo thuisshirt 2024 is ook dit jaar weer overwegend wit en bevat zwarte details. Op de onderkant van de mouwen bevindt zich een patroon van diagonale zwarte en witte lijnen. Dit patroon komt ook weer terug in de band op de zijkanten van het tenue. Qua design is het tenue geïnspireerd door het voetbalshirt van 1979, een seizoen waarin de club kampioen werd. Een detail op de achterzijde van het voetbalshirt verwijst hiernaar. Hier bevindt zich namelijk een zwart label met daarin de tekst: ‘’Colo Colo Es Chile – Duodérimo’’ en aan de zijkanten een lauwerkrans. Het voetbalshirt bevat verder een combinatie tussen een rechte en diagonale hals, welke zwart is. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Coolbet. Subsponsor Assit Card prijkt op de achterkant van het tenue. Het Colo Colo thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. De sokken zijn wit met zwarte adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De adidas Colo Colo voetbalshirts 2024 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande webshop. Check daar ook goedkope t-shirts, polo’s of hoodies van de club. Directe levering!

Colo-Colo voetbalshirts 2024
Colo-Colo voetbalshirts 2024
Colo-Colo voetbalshirts 2024