22 maart 2022

Colo Colo voetbalshirts 2022

Colo Colo en adidas hebben afgelopen weekend de nieuwe adidas Colo Colo voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Chileense voetbalclub uit Santiago de Chileense Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. Adidas is sinds begin 2021 de kledingsponsor van ''Los Albos'' en is dit jaar ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colo Colo voetbalshirts en trainingskleding.

Colo Colo thuisshirt 2022

Het Colo Colo thuisshirt 2022 heeft een retro design. Het voetbalshirt is wit en bevat een retro V-hals en gevouwen kraag in het zwart, wat doet denken aan de voetbalshirts van de jaren '80. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Bovendien bevatten de Colo Colo voetbalshirts dit seizoen een brede zwarte band aan de zijkanten. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1991. Sponsor Pilsen del Sur versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de tekst: “LA FORMA MAS LINDA DE SER CHILENO” (De mooiste manier om een Chileen te zijn). Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band met daarin drie zwarte adidas strepen. Het adidas logo prijkt opd e linker broekspijp en de andere pijp bevat het clublogo. De kousen van het Colo Colo thuistenue zijn wit met aan de bovenkant zwarte adidas strepen en op het midden het adidas logo in het zwart

Colo Colo uitshirt 2022

Het Colo Colo uitshirt 2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter overwegend zwart met witte sidepanels. Ook de V-hals en de gevouwen kraag zijn wit. Op het uitshirt staan de adidas strepen in het wit op de schouders. De logo's van adidas en hoofdsponsor Pilsen del Sur staan in het wit op het uittenue en alle logo's staan op dezelfde plek als op het Colo Colo thuisshirt. De achterzijde van het Colo Colo uitshirt bevat dezelfde tekst als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen zijn zwart met witte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Colo Colo tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts. Bovendien heeft dit systeem een ventilerend effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Colo Colo thuisshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gil, Solari, Lucero, Zavala, Christian Santos, Vincente Pizarro en nog meer spelers. De nieuwe adidas Colo Colo voetbalshirts 2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Chileense club. Ben je op zoek naar andere Colo Colo merchandising? Check het in deze Colo Colo fanshop! 

Colo Colo thuisshirt 2022

Colo Colo thuisshirt 2022

Colo Colo thuistenue 2022

Colo Colo uitshirt 2022

Colo Colo uitshirt 2022