18 april 2017

Colo Colo special edition voetbalshirt David Arellano 2017

Under Armour heeft vandaag opnieuw een special edition voetbalshirt gelanceerd. Dit keer heeft het Amerikaanse sportmerk een uniek shirt van Colo Colo uitgebracht. Het nieuwe shirt is een ode aan één van de oprichters van Colo Colo, David Arellano. In 1925 werd de club onder andere door David Arellano opgericht. Tijdens een trainingskamp van de club in Valladolid in 1927 overleed de Chileen op 24 jarige leeftijd als gevolg van een botsing met een tegenstander. Als ode aan Arellano werd eerder al het stadion naar de in Santiago geboren voetballer vernoemd en 90 jaar na dato heeft de club dus ook een special edition shirt gelanceerd. We bespreken het kort hieronder.

Het David Arellano voetbalshirt van Colo Colo is overwegend wit en bevat een klassieke polo kraag met zilveren accenten. Verder bevat het shirt weinig speciale details. Het logo van kledingsponsor Under Armour versiert de rechter borst, terwijl het logo van Colo Colo op de andere borst staat. Dit betreft een vintage logo van de club had, welke de club dus ook had bij de oprichting en het overlijden van David Arellano. Eind december lanceerden Colo Colo en Under Armour ook al nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018. 

Dit special edition voetbalshirt van Colo Colo kan je helaas alleen kopen in de clubshop van de Chileense club. Wil je andere shirts van de club kopen? Check dan het overzicht met producten hiernaast of hieronder! Directe levering en inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Scoor het Colo Colo shirt in deze online SHOP