Colo Colo en kledingsponsor Under Armour hebben de nieuwe shirts voor 2017 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Colo Colo de wedstrijden in de Chileense Primera Division gedurende 2017 in het Monumental David Arellano in Santiago. Under Armour en de 31 voudig kampioen van Chili hebben nu zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Under Armour is sinds 2014 kledingsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven. We bespreken het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Chilenen hieronder.

Nu al enthousiast over het nieuwe Colo Colo shirt? Scoor het vanaf januari in  deze shop!

Colo -colo -voetbalshirts

Colo Colo thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Colo Colo thuisshirt voor 2017 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de klassieke zwarte polo kraag. De binnenkant van de kraag bevat een rood/witte strip, welke ook weer terug komt aan de achterkant van de kraag. In de binnenkant van de hals is bovendien de naam van de Chileense club verwerkt. De rechter borst bevat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor.  Het logo van het merk staat bovendien op de mouwen. De linker borst bevat het logo van ''Los Albos'' en boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen COPA Libertadores in 1991. Hoofdsponsor van de club die onder leiding staat van Hector Tapia is DIRECTV. Het logo van de hoofdsponsor, die sinds 2015 aan de club verbonden is, staat bovendien op de achterkant van het shirt. Het nieuwe Colo Colo thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rood/witte strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club, Under Armour en DIRECTV. De kousen zijn geheel wit.

Colo Colo uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe Colo Colo uitshirt is geheel zwart en bevat rode accenten. Deze rode accenten komen terug in een strip aan de binnenkant van de hals en in een subtiele lijn van de hals naar de onderkant van de mouwen. Bovendien bevatten de mouwen drie horizontale strepen, waarvan er twee wit zijn en één rood. De strip aan de binnenkant vand e hals bevat de naam van de club. Het logo van Colo Colo en het logo van Under Armour staan op de borst en DIRECTV versiert het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe uittenue van Colo Colo wordt gecompleteerd door een zwart broekje met rode details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de tenues van Colo Colo uitgerust met het Under Armour HeatGear®, Systeem. Dit systeem zorgt voor een comfortabel gevoel en meer bewegingsvrijheid voor de spelers. Daarnaast zorgt het Under Armour Signature Moisture Transport Systeem®, dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd.

Colo Colo voetbalshirt kopen

Het Under Armour Colo Colo voetbalshirt voor 2017 kan je vanaf medio januari/februari 2017 kopen in de onderstaande shop. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Colo Colo shirt in deze SHOP!

Colo -colo -uit -shirt -2017