Colo Colo voetbalshirts 2023

Colo Colo en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Colo Colo voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Chileense voetbalclub de Primera Divisíon, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2023. Vorig seizoen werd Colo Colo opnieuw kampioen Chili. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colo Colo voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2021.

Colo Colo thuisshirt 2023

Het adidas Colo Colo thuisshirt 2023 is volledig wit en bevat rood/wit/blauwe accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het zwart. Dit betreft het nieuwe 3BAR logo, dat door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gedragen wordt. De andere borst bevat het logo van de Chileense voetbalclub, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1991. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van Coolbet. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat het motto van de club: ''Colo Colo Es Chile''. De adidas trademark strepen staan in het zwart op de schouders. Het Colo Colo thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas trademark strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Colo Colo uitshirt 2023

Het adidas Colo Colo uitshirt 2023 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de rode en navy blauwe banen op de linkerzijde van het voetbalshirt. Deze banen hebben een gepixeld design. De ronde hals is ook een combinatie van donkerblauw en wit en de band aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleurencombinatie. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het uitshirt en hetzelfde geldt voor de tekst op de achterzijde van het tenue. De voetbalbroekjes en de kousen van het Colo Colo uittenue zijn rood met donkerblauwe adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de Colo Colo voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe adidas Colo Colo voetbalshirts 2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Chileense club. Ben je op zoek naar andere Colo Colo merchandising? Check het in deze Colo Colo fanshop! 

Colo Colo thuisshirt 2023

Colo Colo thuisshirt 2023

Colo Colo uitshirt 2023