22 november 2017

Colo Colo thuisshirt 2018-2019

Colo Colo en Under Armour hebben het nieuwe voetbalshirt voor 2018 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe thuisshirt speelt de Chileense club de wedstrijden in de Chileense competitie gedurende 2018. Under Armour is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club uit Chili. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2014 en is dit seizoen dus ook weer verantwoordelijk voor het nieuwe tenue van de club. Check hieronder de details.

Colo Colo thuis shirt tenue 2018-2019

Het nieuwe Colo Colo voetbalshirt voor 2018 heeft hetzelfde template als het shirt van de Braziliaanse club Sao Paulo. Het shirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de y-hals. Deze is zwart. De zwarte accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Under Armour en de naam van het merk komt ook weer terug op de mouwen. Het logo van de club prijkt op de linker borst. De ster boven het embleem van de club verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 1991. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een cirkel met de tekst: ''SOMOS CHILE.'' Dit is een leus van de supporters van de club. De zijkanten van het nieuwe Colo Colo tenue bevatten dunne zwarte strepen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een witte strip. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de club en UA. De kousen van het tenue zijn geheel wit.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de tenues van Colo Colo uitgerust met het Under Armour HeatGear®, Systeem. Dit systeem zorgt voor een comfortabel gevoel en meer bewegingsvrijheid voor de spelers. Daarnaast zorgt het Under Armour Signature Moisture Transport Systeem®, dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Colo Colo tenue voor 2018-2019.

Colo Colo voetbalshirt kopen

Het Under Armour Colo Colo voetbalshirt voor 2018 kan je vanaf medio januari/februari kopen in de onderstaande shop. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Colo Colo shirt in deze SHOP!