25 maart 2021

Algerije voetbalshirts 2021-2022

De Algerijnse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Algerije voetbalshirts 2021-2022 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het Algerijnse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende 2021-2022. Adidas is sinds 2015 de kledingsponsor van ''Les Fennecs'' en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Algerije thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Algerije thuisshirt 2021-2022 is het eerste voetbalshirt dat is gebaseerd op het nieuwe Condivo 21 template, een nieuw standaard template van adidas. Het Algerije voetbalshirt is wit en bevat een all-over graphic print over de body van het voetbalshirt. De print is iconisch voor het nieuwe Condivo template en heeft wat weg van een camouflage print. De Algerijnse voetbalbond en adidas geven in ieder geval aan dat de print verwijst naar de bijnaam van het nationale elftal: ''Les Fennecs'', de woestijnvossen. Een ander kenmerk van het template zijn de sidepanels aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op het Algerije voetbalshirt zijn deze panels groen en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders van het Algerije thuisshirt. Ook het adidas performance logo op de rechterborst is groen. De andere borst is uitgerust met het logo van de Algerijnse voetbalbond, de Fédération algérienne de football (FAF). Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de twee gewonnen Afrika Cups (in 1990 en 2019). Op het midden van de borst draagt het nationale elftal de komende twee jaar de Africa Cup Winners badge. Het voetbalshirt bevat verder een kleine v-hals met opstaande kraag in het wit. In de hals bevindt zich ook nog een subtiele graphic. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook wit met aan de bovenkant een groene band met daarin de drie iconische strepen van de kledingsponsor.

Algerije uitshirt 2021-2022 

Het Algerije uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is groen en bevat dezelfde graphic print als op het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een combinatie van een v-hals en opstaande kraag en de adidas strepen op de schouders zijn wit. De logo's van adidas en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de graphic aan de binnenkant van de hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit zijn de kleuren van de kousen van het Algerije uittenue. 

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Algerije tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de adidas Primeblue technologie. Dit betekent dat de tenues gemaakt zijn van een high performance materiaal dat deels bestaat uit Parley Ocean Plastic. Dit is geupcycled plastic afval, dat onderschept is op stranden, eilanden en kuststroken, voordat het in de zee verdwijnt.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mahrez, Benrahma, Bennacer, Atal, Slimani en nog meer spelers.

Algerije voetbalshirt bestellen

De nieuwe Algerije voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Algerije voetbalshirt direct in deze SHOP!

of de officiële adidas SHOP! 

of deze Algerije fanshop! 

Algerije thuisshirt 2021-2022

 

Algerije thuisshirt 2021-2022

 

 

Algerije uitshirt 2021-2022