Algerije trainingspak 2022-2023

Naast de nieuwe Algerije voetbalshirts 2022-2023 hebben de Algerijnse voetbalbond en kledingsponsor adidas ook een nieuw Algerije trainingspak 2022-2023 gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door het Algerijnse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2022-2023. Algerije heeft zich niet geplaatst voor het WK in Qatar, dus draagt dit trainingspak vooral tijdens de voorbereiding op de Afrika Cup (kwalificatie)wedstrijden. Het trainingspak van ''Les Fennecs'' bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek.

Algerije training sweater 2022-2023

Het Algerije trainingspak 2022-2023 heeft het standaard adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van landenteams dit seizoen, dus ook voor de trainingspakken van Argentinië, België, Duitsland en Spanje. De Algerije training sweater is volledig wit en wordt gekenmerkt door de gouden accenten. Op de borst staan de logo's van adidas en de Algerijnse voetbalbond in het goud. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat niet langer het woordmerk van het Duitse sportmerk en alleen nog de drie diagonale blokken. Het logo van de Algerijnse voetbalbond betreft een monochroom logo. Dit logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleurencombinatie, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: wit/goud. De onderkant van de mouwen hebben een net iets andere kleur dan het overige gedeelte van het trainingspak. Dit gedeelte is zilver en bevat aan de onderkant drie gouden adidas strepen. Dit design is kenmerkend voor het adidas TIRO23 template. De Algerije training sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan verborgen worden onder een speciaal vlak. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Algerije trainingsbroek 2022-2023

De training sweater is ook in een andere versie beschikbaar. Deze versie bevat een all-over print van geometrische vlakken in het navy blauw, geel en lichtblauw. Dit design is geïnspireerd door het Mechouar paleis in Tlemcen. Dit design komt ook weer terug op de zijkanten van de donkerblauwe Algerije trainingsbroek 2022-2023. Hier bevindt zich dezelfde print als op de training sweater. De logo's van adidas en de Algerijnse voetbalbond op de trainingsbroek zijn ook goud en hetzelfde geldt voor de adidas strepen aan de onderkant van de trainingsbroek. De Algerije trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevat zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over voetbalschoenen of sneakers.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt.

  • Zowel de training sweater als de trainingsbroek zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het Algerije trainingspak (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Algerije trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Mahrez, Bealïli, Slimani, Bennacer, Feghouli en nog meer spelers.

Algerije trainingspak bestellen

Het Algerije trainingspak 2022-2023 kun je alleen bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De training sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 64,95. Check ook andere Algerije producten in de onderstaande winkels!

Bestel het Algerije trainingspak in de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP! 

Algerije training sweater 2022-2023

Algerije training sweater 2022-2023

Algerije trainingsbroek 2022-2023