16 maart 2018

Algerije uitshirt 2018-2019

De Algerijnse voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uittenue van het land gepresenteerd. Dit tenue is te zien tijdens de wedstrijden in de Afrika Cup 2019 en tijdens de oefenwedstrijden die het land speelt. Algerije heeft zich helaas niet kunnen plaatsen voor het wereldkampioenschap voetbal. Terwijl het land in 2010 en in 2014 nog wel van de partij was op het mondiale eindtoernooi. De WK kwalificatiepoule ging niet zoals gehoopt en het land eindigde op de laatste plaats in een poule met Nigeria, Zambia en Kameroen. De mannen van bondscoach Rabah Madjer moeten zich nu herpakken en aan de hand van onder anderen Riyad Mahrez een goede prestatie neerzetten op de Afrika Cup in 2019. Adidas is de trotse kledingsponsor van het Afrikaanse land. Het Duitse sportmerk vervult deze functie al sinds 2016. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van het Afrikaanse land? Check de details hieronder!

Algerije uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Algerije is ontworpen door adidas. Het uitshirt is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit template is door adidas ook gebruikt bij bijna alle uitshirts die het Duitse merk heeft ontworpen voor het WK 2018 in Rusland. Het Condivo 18 template staat bekend om het flitsende horizontale lijnen patroon op het shirt. Wij van voetbalshirts.com vinden dat dit patroon voor een erg gaaf effect van het shirt zorgt. De basiskleur van het shirt van Algerije is groen. Door het grafische patroon waar gebruik gemaakt is van zowel dikke als dunne horizontale lijnen, zie je verschillende tinten groen op het shirt. De kraag van het shirt is rond terwijl er een erg stijlvol klein rood randje langs loopt. Ook de bekende adidas strepen komen terug op het shirt. Op de schouder staan de 3 bekende adidas strepen in het wit. Deze kleurencombinatie van voornamelijk groen met rood en wit zorgt ervoor dat alle kleuren uit de vlag van het land terugkomen in het ontwerp van het shirt. Op de rechterkant van de borst van het shirt is het logo van adidas te zien. Dit logo is wit. De rechterkant van de borst bevat de vlag van Algerije. Het land heeft een vrije val gemaakt op de FIFA wereldranglijst. Waar het land tijdens het vorige WK nog de 18e plaats op deze ranking innam, staat het land nu op de 58e plaats. Dit is toch opvallend als je nagaat dat bij de Algerijnse selectie spelers rondlopen als: Mahrez, Slimani, Benzia, Bentaleb, Ghezzal, Brahimi, Feghouli en Ghoulam. In de geschiedenis van het land is te zien dat Algerije 4 keer heeft meegedaan aan het wereldkampioenschap voetbal. Tijdens deze toernooien is de beste prestatie het halen van de achtste finale in 2014. Ook aan de Afrika Cup is al vaak deelgenomen. Achttien keer om precies te zijn. Eénmaal mocht het land zich kronen tot kampioen van Afrika dit was in 1990. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de adidas Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers van het Algerijns elftal optimaal kunnen presteren. Het tenue van Algerije wordt gecompleteerd door een groene broek. Deze groene broek heeft ook een subtiele rode rand aan de onderkant van de broek. En groene voetbalkousen met witte details.

Check ook de details van het Algerije thuisshirt 2018-2019!

Het nieuwe shirt van Algerije is dinsdag 27 maart waarschijnlijk voor het eerst te zien. Mahrez, Feghouli, Slimani en hun teamgenoten nemen het dan op in een uitwedstrijd tegen Iran.

Algerije voetbalshirt kopen

Het is vanaf deze week mogelijk om het nieuwe shirt van Algerije te kopen in DEZE WINKEL. Het shirt is alleen te koop voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL. In de hierboven genoemde winkel is het ook mogelijk het shirt te laten bedrukken met de naam en rugnummer van je favoriete spelers van het Algerijnse elftal, of natuurlijk met je eigen naam en rugnummer. Het is ook mogelijk om goedkopere fan artikelen van het Afrikaanse land te kopen. Directe levering gegarandeerd!