3 augustus 2016

Algerije Olympische Spelen 2016 voetbalshirts

De Algerije voetbalshirts welke het voetbalteam zullen dragen tijdens de Olympische Spelen worden geproduceerd door kledingsponsor Peak. Peak is kledingsponsor van Algerije gedurende de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro en niet Adidas. Na de Olympische Spelen neemt de Duitse kledingsponsor Adidas het stokje weer over. Algerije zal de andere shirts weer dragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Het voetbalteam van Algerije zit in Poule D en moet het daar zien op te nemen tegen Honduras, Portugal en Argentinië. De nummers één en twee van deze poule gaan door naar de kwartfinale van het toernooi.

Het Algerije Olympische Spelen 2016 shirt van Peak is overwegend wit met een aantal groene details. De ronde hals van het Algerije thuisshirt is groen en ook bevat het shirt op de voorkant op de borst een grafisch ontwerp. Het vlak op de borst is voorzien van groen, wit en grijze vlakjes. De rechterborst van het witte Algerije shirt is voorzien van het Peak logo. De andere borst bevat het logo van de Comite Olympique Algerien, met daarin een duif, de vijf Olympische Ringen en de vlag van Algerije. Het thuis tenue welke tijdens de Olympische Spelen gedragen zal worden wordt compleet gemaakt met een groen voetbalbroekje en witte kousen. Het Algerije uit tenue zal hetzelfde design hebben, maar dan in de omgekeerde kleuren. Een overwegend groen shirt, wit broekje en groene kousen. Het Algerijns voetbalelftal deed al eens mee tijdens de Olympische Spelen van 1980 in Moskou en daarin wist het elftal de kwartfinale te behalen. Onder andere de volgende spelers zullen deel uit maken van de selectie van Algerije, Oussama Darfalou, Mohamed Benkabila en Ayoub Abdellaoui. Check ook de Algerije Adidas voetbalshirt.

Het nieuwe shirt van Algerije is nergens te koop en zal alleen tijdens de Olympische Spelen gedragen worden. Wil je het elftal supporteren met fan t-shirts? Check dan deze officiƫle Algerije shop! Directe levering!

Algerije -olympische -spelen -shirt -2016