8 november 2017

Algerije thuisshirt 2018-2019

Adidas heeft inmiddels ook een nieuw voetbalshirt voor het Algerijnse voetbalelftal bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal de thuiswedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Algerije heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. In een poule met Nigeria, Zambia en Kameroen eindigde het land als laatste, waardoor het land dit jaar niet deelneemt aan het wereldkampioenschap. Tijdens het WK van 2014 behaalde het land nog de achtste finales en het Afrikaanse land nam ook deel aan het WK van 2010 in Zuid Afrika. Adidas is dus ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe Algerije voetbalshirt. Het Duitse sportmerk vervult deze functie sinds 2016. Check hieronder de accenten van het nieuwe tenue.

Algerije thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Algerije tenue voor 2018-2019 is ook deze jaargang weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. De vlag van Algerije wordt gekenmerkt door het groene en witte blok met in het midden een halve maan en ster in het rood. Deze kleuren komen allemaal terug in het nieuwe thuisshirt van het Algerijnse voetbalelftal. Het shirt van Algerije is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de horizontale witte banen over het shirt. Een aantal van deze banen hebben een glimmend effect. Verder bevat het shirt ook rode details. De bies aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk rood. De groene details uit de vlag van het land komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt. Deze zijn namelijk licht groen. Verder is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het licht groen en de andere borst is uitgerust met het logo van de Algerijnse voetbalbond, Fédération algérienne de football (CAF).

Het nieuwe Algerije thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten licht groene adidas stripes. Op de broekjes staan ook de logo's van de bond en adidas. De kousen van het tenue zijn wit met licht groene adidas strepen. Zoals alle tenues zijn de nieuwe voetbalshirts van het Algerijnse elftal uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mahrez, Slimani en Brahimi.

Algerije voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Algerije adidas shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je goedkopere t-shirts of shirts van het elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Algerije shirt in deze WINKEL (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze winkel